Μαμάκιας ληστής τηλεφωνεί στη μαμά για να τον …γυρίσει σπίτι
Κολλημένος με την... μαμά του ήταν ένας 22χρονος επίδοξος ληστής από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει ένα τοπικό παντοπωλείο και αφού δεν τα κατάφερε, πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του για να τον γυρίσει σπίτι.
Κολλημένος με την… μαμά του ήταν ένας 22χρονος επίδοξος ληστής από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει ένα τοπικό παντοπωλείο και αφού δεν τα κατάφερε, πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του για να τον γυρίσει σπίτι.
Ο 22χρονος, που συνελήφθη το Σάββατο, κατηγορείται ότι μπήκε σε ένα μαγαζί και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να του δώσει τα χρήματα του ταμείου, λέγοντάς του ψέματα ότι κρατάει όπλο. Ο καταστηματάρχης του έδειξε το άδειο ταμείο και ο 22χρονος έφυγε άπραγος.
Στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο την μητέρα του να έρθει να τον πάρει από το σημείο που βρισκόταν και να τον γυρίσει στο σπίτι.
Ο επίδοξος ληστής είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε εξαρχής σκοπό να ληστέψει το παντοπωλείο, αλλά του ήρθε η ιδέα μόλις πέρασε έξω από το κατάστημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κώστας Αντετοκούνμπο: «Τρομερός προπονητής ο Σπανούλης» (pic)
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ έφερε το «I Want to Hold Your Hand» στο γάμο της Τέιλορ Σουίφτ
- Έκρηξη και μεγάλη φωτιά στον Σκαραμαγκά
- Το… OVAR γραφείο του Λευκού Οίκου
- Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Λόντσαρ (pic)
- Στο Ωραιόκαστρο η ΕΛΑΣ – Σχέδιο πρόληψης και αντιμετώπισης των βιομηχανικών πυρκαγιών ζήτησε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης




