Με κέρδη έκλεισε η χρηματιστηριακή εβδομάδα σε Ευρώπη και ΗΠΑ
Με αρκετούς από τους δείκτες να διαμορφώνονται σε υψηλό 22 μηνών έκλεισε η πρώτη σχετικά σύντομη λόγω αργιών χρηματιστηριακή εβδομάδα στην Ευρώπη ενώ θετικές ήταν και οι επιδόσεις στις ΗΠΑ.
Με αρκετούς από τους δείκτες να διαμορφώνονται σε υψηλό 22 μηνών έκλεισε η πρώτη σχετικά σύντομη λόγω αργιών χρηματιστηριακή εβδομάδα στην Ευρώπη ενώ θετικές ήταν και οι επιδόσεις στις ΗΠΑ.
Σε θετικό έδαφος ο Dow Jones που έκλεισε στις 13.435,21 μονάδες με άνοδο 0,33% όπως και ο Standard & Poor’s που έκλεισε στις 1.466,47 μονάδες με άνοδο 0,49%.
Ο Nasdaq διαμορφώθηκε στις 3.101,66 μονάδες με άνοδο 0,04%.
Άνοδο 0,68% είχε στο Λονδίνο ο FTSE που έκλεισε στις 6.089,84 μονάδες όπως και ο DAX στη Φρανκφούρτη που διαμορφώθηκε στις 7.776,37 μονάδες (+0,25%).
Στο Παρίσι ο CAC διαμορφώθηκε στις 3.730,02 μονάδες με άνοδο 0,26% και στη Ζυρίχη ο SMI είχε άνοδο 0,53% κλείνοντας στις 7.058,92 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «4» του Gstaad Open
- Ποντάροντας στην καταστροφή: Πώς οι στοιχηματικές έκαναν τις πυρκαγιές αντικείμενο κερδοσκοπίας
- Η στιγμή που η CENTCOM χτύπησε για τρίτη φορά τον πύργο ελέγχου της Τσαμπαχάρ στο Ιράν και κατέρρευσε
- Βριλήσσια: «Αρκεί να ζούσε το σκυλάκι μου, έχασα τη ζωή μου» – Συγκλονίζει ο 66χρονος για την επίθεση του σκύλου
- Βίντεο-σοκ από την Ιταλία: Η στιγμή που κοσμηματοπώλης πυροβολεί και σκοτώνει δύο ληστές
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ 3-1: Νίκη με «χατ-τρικ» του Ζότα Σίλβα στο ντεμπούτο του! (vid)

