Μια πρωτότυπη ενέργεια με στόχο τη συγκέντρωση πόρων για τα Παιδικά Χωριά SOS πραγματοποιεί η Groupama Φοίνιξ, που για πέμπτη συνεχή χρονιά συνδράμει το έργο του Σωματείου. Ειδικότερα, η εταιρία δημιούργησε το παιχνίδι «Santa Χιόνια» στον ιστότοπο www.santa-sos.gr, όπου ο καθένας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση μπορεί να προσφέρει συμβολικά στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS […]

Μια πρωτότυπη ενέργεια με στόχο τη συγκέντρωση πόρων για τα Παιδικά Χωριά SOS πραγματοποιεί η Groupama Φοίνιξ, που για πέμπτη συνεχή χρονιά συνδράμει το έργο του Σωματείου.

Ειδικότερα, η εταιρία δημιούργησε το παιχνίδι «Santa Χιόνια» στον ιστότοπο www.santa-sos.gr, όπου ο καθένας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση μπορεί να προσφέρει συμβολικά στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS συμμετέχοντας απλώς στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, η εταιρία θα μετατρέψει την κάθε συμμετοχή σε 1ευρώ, και το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.

Όπως δήλωσε ο κ. Bertrand Woirhaye, γενικός διευθυντής της εταιρίας: «Το μήνυμα της Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστικής, Σίγουρα δίπλα σας, δεν αφορά μόνο τη στάση της εταιρίας στην καθημερινή άσκηση των επαγγελματικών μας δραστηριοτήτων, αλλά και στην παρουσία και συμμετοχή μας στην ελληνική κοινωνία. Συνεχίζουμε να διανύουμε μια δύσκολη συγκυρία, γεγονός που μας οδηγεί για άλλη μία χρονιά σε μια ενέργεια όπου η διάθεση πόρων γίνεται αποκλειστικά από την εταιρία. Ιδίως φέτος, που ο κόσμος έχει ανάγκη από χιούμορ και αισιοδοξία, θέλαμε η συμβολική συμμετοχή του κόσμου να γίνει μέσα από ένα απλό και διασκεδαστικό τρόπο. Ευχόμαστε η συμμετοχή του κοινού σε αυτήν την ενέργεια να είναι σημαντική και να αποτελέσει ευκαιρία περαιτέρω στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS που τη χρειάζονται περισσότερο από ποτέ».

Σημειώνεται ότι η Groupama Φοίνιξ, προσηλωμένη στις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητάς της, αγκαλιάζει θερμά τα Παιδικά Χωριά SOS από το 2008.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr