«Παρελθόν» αποτελούν από την Κέρκυρα οι Ανέστης Νάστος και Άρης Λώττας, οι οποίοι έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία με τους «Φαίακες». Αμφότεροι είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και δεν περιλαμβάνονταν στα πλάνα του τεχνικού Άκη Μάντζιου. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, ΑΝΕΣΤΗ ΝΑΣΤΟ και ΑΡΗ ΛΩΤΤΑ. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική καριέρα τους».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.