Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, ο οποίος παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία τους μετά την πολύπλοκη εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στις αρχές Δεκεμβρίου για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Ο αντιπρόεδρος της χώρας, Νίκολας Μαντούρο, ανακοίνωσε την Κυριακή ότι η κατάσταση του Τσάβες παραμένει ιδιαίτερα «εύθραυστη».

Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, ο οποίος παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία τους μετά την πολύπλοκη εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στις αρχές Δεκεμβρίου για την αντιμετώπιση του καρκίνου

Ο αντιπρόεδρος της χώρας, Νίκολας Μαντούρο, ανακοίνωσε την Κυριακή ότι η κατάσταση του Τσάβες παραμένει ιδιαίτερα «εύθραυστη».

«Η κατάσταση της υγείας του Τσάβες εξακολουθεί να είναι εύθραυστη. Οι επιπλοκές που παρουσιάστηκαν ως αποτέλεσμα αναπνευστικής λοίμωξης παρακολουθούνται από τους γιατρούς, σε μια διαδικασία που κρύβει πολλούς κινδύνους», είπε από την Αβάνα σε ανακοίνωση στα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης.

Πρόκειται για την τέταρτη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Τσάβες από τα μέσα του 2011 όταν και διαγνώσθηκε ότι πάσχει από καρκίνο.

Ο Ούγκο Τσάβες εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αβάνας και προς το παρόν ουδείς γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στο Καράκας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr