Στον Νεϊμάρ κατέληξε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο τίτλος του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της Νότιας Αμερικής. Αυτό ήταν η «ετυμηγορία» όσων συμμετείχαν στη διαδικασία που διοργανώνει σε ετήσια βάση η εφημερίδα της Ουρουγουάης «El Pais».
Ο 20χρονος Βραζιλιάνος διεθνής της Σάντος έλαβε 199 ψήφους, αφήνοντας δεύτερο τον Περουβιανό επιθετικό Πάολο Γκερέρο της Κορίνθιανς (50 ψήφοι) και ακόμη πιο πίσω τους συμπατριώτες του Λούκα Μόουρα (Παρί Σεν Ζερμέν, 21 ψήφοι), Ροναλντίνιο (Ατλέτικο Μινέιρο, 12) και Φρεντ (Φλουμινένσε, 6). Το αντίστοιχο βραβείο για τον καλύτερο προπονητή κέρδισε ο Αργεντινός Χοσέ Πέκερμαν.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.