«Καλη χρονιά» με premier league εν δράσει
Πρωτοχρονιά στο... γήπεδο θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της premier league, καθώς 1 και 2 Ιανουαρίου 2013 διεξάγονται οι αναμετρήσεις για την 21η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, με την οποία ολοκληρώνεται ο αγωνιστικός «μαραθώνιος» των γιορτών (σ.σ. το Σαββατοκύριακο οι ομάδες έχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο Αγγλίας, ενώ η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 12-14/1).
Πρωτοχρονιά στο… γήπεδο θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της premier league, καθώς 1 και 2 Ιανουαρίου 2013 διεξάγονται οι αναμετρήσεις για την 21η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, με την οποία ολοκληρώνεται ο αγωνιστικός «μαραθώνιος» των γιορτών (σ.σ. το Σαββατοκύριακο οι ομάδες έχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο Αγγλίας, ενώ η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 12-14/1).
Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετράται με τη Γουίγκαν στο «DW Στέιντιουμ» και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει στην καλύτερη περίπτωση το προβάδισμα των επτά βαθμών έναντι της «συμπολίτισσας» και πρωταθλήτριας Σίτι, που υποδέχεται τη Στόουκ Σίτι στο «Ετιχάντ Στέιντιουμ».
Η Τσέλσι έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή, καθώς φιλοξενεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την ουραγό Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, ενώ η Τότεναμ υποδέχεται την προτελευταία Ρέντινγκ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».
Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής
Γουέστ Μπρομ-Φούλαμ 1/1
Μάντσεστερ Σίτι-Στόουκ Σίτι 1/1
Σουόνσι-Άστον Βίλα 1/1
Τότεναμ-Ρέντινγκ 1/1
Γουέστ Χαμ-Νόριτς 1/1
Γουίγκαν-Μάντσεστερ Γ. 1/1
Σαουθάμπτον-Άρσεναλ 1/1
Τσέλσι-ΚΠΡ 2/1
Λίβερπουλ-Σάντερλαντ 2/1
Νιούκαστλ-Έβερτον 2/1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 20 αγώνες)
Μάντσεστερ Γ. 49
Μάντσεστερ Σίτι 42
Τσέλσι 38 -19αγ.
Τότεναμ 36
Άρσεναλ 33 -19αγ.
Έβερτον 33
Γουέστ Μπρομ 33
Στόουκ Σίτι 29
Λίβερπουλ 28
Σουόνσι 28
Νόριτς 25
Γουέστ Χαμ 23 -19αγ.
Σάντερλαντ 22
Φούλαμ 21
Νιούκαστλ 20
Γουίγκαν 18
Άστον Βίλα 18
Σαουθάμπτον 17 -19αγ.
Ρέντινγκ 13
ΚΠΡ 10
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μόουζες Ράιτ υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και πληρώνει τη ρήτρα του για να πάει στη Μιλάνο
- Χάος στο Παρίσι: Επεισόδια μετά την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ (vids)
- Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» δείπνο και το τραγούδι του Σμαΐλοβιτς (vid)
- Ο Κάνααν και το σχόλιο για τον Παναθηναϊκό
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Ισπανία-Βέλγιο για το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442