Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας 34χρονης στην Ξάνθη
Ένας 27χρονος ημεδαπός ομολόγησε τη φρικιαστική δολοφονία της 34χρονης γυναίκας στην Ξάνθη. Σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή Ξάνθης, Γ.Γκοδοσίδη, ο νεαρός ομολόγησε ότι επιτέθηκε στην κοπέλα στην είσοδο πολυκατοικίας, εν συνεχεία τη βίασε και για να καλύψει τα ίχνη του την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε. Σύμφωνα με τον κ. Γκοδοσίδη, ο 27χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού, αλλά αθωώθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.
Ένας 27χρονος ημεδαπός ομολόγησε τη φρικιαστική δολοφονία της 34χρονης γυναίκας στην Ξάνθη.
Σύμφωνα με δηλώσεις στο Mega του αστυνομικού διευθυντή Ξάνθης, Γ.Γκοδοσίδη, ο νεαρός ομολόγησε ότι επιτέθηκε στην κοπέλα στην είσοδο πολυκατοικίας, εν συνεχεία την παρέσυρε σε ακάλυπτο χώρο, τη βίασε και για να καλύψει τα ίχνη του την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε.
Σύμφωνα με τον κ. Γκοδοσίδη, ο 27χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού, αλλά αθωώθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.
Ο 27χρονος προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης την Πέμπτη και τα ξημερώματα, στη διάρκεια της ανάκρισης, ομολόγησε.
Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας διατηρούσε μανάβικο σε κοντινή απόσταση από το πατρικό σπίτι του θύματος.
Επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναμένεται να γίνουν στις 11 το πρωί.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα