
Πάνω από τις 900 μονάδες ενισχύεται το Χρηματιστήριο
Σε νέα υψηλά διμήνου κινείται σήμερα, Πέμπτη, η χρηματιστηριακή αγορά. Το Χρηματιστήριο ξεπέρασε τα επίπεδα των 900 μονάδων, καθώς οι επενδυτές να προχωρούν σε τοποθετήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς και κυρίως στον τραπεζικό κλάδο.
Σε νέα υψηλά διμήνου κινείται σήμερα, Πέμπτη, η χρηματιστηριακή αγορά.
Το Χρηματιστήριο ξεπέρασε τα επίπεδα των 900 μονάδων, με τους επενδυτές να προχωρούν σε τοποθετήσεις, κυρίως στον τραπεζικό κλάδο.
Στις 15:10 ο γενικός δείκτης ήταν υψηλότερα κατά 2,24% στις 917 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 32,3 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε άνοδο 2,84% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχυόταν κατά 4,15%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών ήταν υψηλότερα κατά 7,34%.
Ανοδικά κινούνταν 126 μετοχές, 25 πτωτικά και 19 παρέμεναν σταθερές.
Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια είναι σε θετικό έδαφος, ενώ ανοδικό άνοιγμα της Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 ενισχυόταν κατά 0,57%, στο Παρίσι ο CAC 40 κατά 0,71% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν υψηλότερα κατά 0,37%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε πτώση 0,11% και στην Ιταλία άνοδο 0,90%.
Νωρίτερα, στις ασιατικές αγορές, με άνοδο 0,91% στις 10.322,98 μονάδες έκλεισε στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο δείκτης Nikkei 225.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανδρουλάκης: Με το δάκτυλο στη σκανδάλη για τις υποκλοπές και το βλέμμα στις κάλπες
- Ο «Αυτόχειρας» έρχεται στο θέατρο Αλκμήνη
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πληθαίνουν οι αναφορές για νέες συνομιλίες Ιράν – ΗΠΑ αλλά οι απειλές Τραμπ συνεχίζονται – Το Ισραήλ ισοπεδώνει τον Λίβανο
- Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την υγεία του Γιώργου Μυλωνάκη
- Μια νέα έρευνα ανακάλυψε ποιοι υπερβάλουν με το αλάτι στο φαγητό
- Σαρωτικοί έλεγχοι για ΦΠΑ – Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ e-shops και μικρές επιχειρήσεις
- Ελληνική οικονομία: Πόσο χαμηλώνει ο πήχης λόγω πολέμου;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442