«Η ώρα της κρίσης πλησιάζει» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα Λαγκάρντ
«Τα ψέματα τελείωσαν, η ώρα της κρίσης πλησιάζει» δήλωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Ο κ. Σκουρλέτης κατήγγειλε ότι η ίδια η λίστα αλλά και οι προσπάθειες απόκρυψής της αποτυπώνουν και συμπυκνώνουν την ελεγχόμενη διάχυτη ανομία και φοροδιαφυγή, την κακοδιοίκηση και οικειοποίηση δημόσιων πόρων, που δεν ήταν αποτέλεσμα λαθών ή παραλείψεων, αλλά επιλογή του δικομματισμού, προς όφελος μιας συγκεκριμένης οικονομικής ολιγαρχίας.
«Τα ψέματα τελείωσαν, η ώρα της κρίσης πλησιάζει» δήλωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Ο κ. Σκουρλέτης κατήγγειλε ότι η ίδια η λίστα αλλά και οι προσπάθειες απόκρυψής της αποτυπώνουν και συμπυκνώνουν την ελεγχόμενη διάχυτη ανομία και φοροδιαφυγή, την κακοδιοίκηση και οικειοποίηση δημόσιων πόρων, που δεν ήταν αποτέλεσμα λαθών ή παραλείψεων, αλλά επιλογή του δικομματισμού, προς όφελος μιας συγκεκριμένης οικονομικής ολιγαρχίας.
«Τα ψέματα τελείωσαν, ο λαός μας ζητάει να μάθει την αλήθεια, η ώρα της κρίσης πλησιάζει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός: Πέντε προπονητές σε 2,5 χρόνια με ένα μόνο Κύπελλο
- Πρίγκηπος: Σε ξενοδοχείο μετατρέπεται το ιστορικό Ορφανοτροφείο – Τι ανακοίνωσε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος
- Επιχείρηση διαστρέβλωσης των θέσεών τους «βλέπουν» στο κόμμα Καρυστιανού – Αποστάσεις από δηλώσεις για δραχμή και φορολογία
- Βλάβη στον καταπέλτη του «Tera Jet 2» στην Τήνο – Επέστρεψε στο λιμάνι με 319 επιβάτες
- Nτόρσεϊ για τον τελικό: «Είναι τρομερή ευκαιρία να έχουμε αυτή τη στιγμή στο… σπίτι μας»
- Σεισμός 6 Ρίχτερ στο Μεγάλο Νησί της Χαβάης – Οι επιστήμονες παρακολουθούν το ηφαίστειο Κιλαουέα
