Το Ρέθυμνο «βούλιαξε» τη ΝΕ Πατρών που είχε 12χρονη «πορτιέρο»
Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Α1 πόλο γυναικών η ομάδα του Ρεθύμνου, η οποία επικράτησε με 14-3 της ΝΕ Πατρών, καθώς ήταν το φαβορί και φρόντισε να το επιβεβαιώσει. Η κρητική ομάδα χωρίς να... ζοριστεί ιδιαίτερα νίκησε άνετα με 14-3 τις Πατρινές που δεν κατάφεραν να προβάλουν αντίσταση. Το Ρέθυμνο μπήκε από την αρχή δυνατά στην πισίνα και κατάφερε να επιβληθεί ολοκληρωτικά της αρκετά νεανικής ομάδας της ΝΕΠ. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις φιλοξενούμενες έκανε ντεμπούτο η 12χρονη τερματοφύλακας, Αγγελική Γιαννακέα.
Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Α1 πόλο γυναικών η ομάδα του Ρεθύμνου, η οποία επικράτησε με 14-3 της ΝΕ Πατρών, καθώς ήταν το φαβορί και φρόντισε να το επιβεβαιώσει.
Η κρητική ομάδα χωρίς να… ζοριστεί ιδιαίτερα νίκησε άνετα με 14-3 τις Πατρινές που δεν κατάφεραν να προβάλουν αντίσταση. Το Ρέθυμνο μπήκε από την αρχή δυνατά στην πισίνα και κατάφερε να επιβληθεί ολοκληρωτικά της αρκετά νεανικής ομάδας της ΝΕΠ.
Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι πως αγωνίστηκε για πρώτη φορά η 12χρονη Αγγελική Γιαννακέα, κάνοντας ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια της αχαϊκής ομάδας.
Τα οκτάλεπτα: 7-1, 2-0, 0-2, 5-0.
Σε αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλ. 9-1
Ηρακλής – Τρίτων Αμαρ. 12-10
Βουλιαγμένη – Εθνικός 11-3
Ρέθυμνο – ΝΕ Πατρών 14-3
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιές και σκύλος: Πώς μπορούμε να τον πλησιάζουμε με ασφάλεια και σεβασμό
- Βραζιλία: Γίνεται ο πρώτος στόχος νέων τελωνειακών δασμών των ΗΠΑ
- Μάρω Κοντού το τελευταίο μήνυμα: «Λυπάμαι που αυτό το καλοκαίρι δεν θα πάμε στα Καμένα Βούρλα»
- Ο Λαουτάρο αποθέωσε τον Μέσι: «Ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής που έχω δει» (pics)
- Λέσβος: Φωτιά σε δασική έκταση – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
- Ρωγμές σε σπίτια στην Κυψέλη: «Οι καθιζήσεις μπορεί να εξελίσσονται – Απαιτούνται μετρήσεις και συνεχής παρακολούθηση»

