Με πτώση έκλεισε η χρηματιστηριακή εβδομάδα σε Ευρώπη και ΗΠΑ
Σε αρνητικό έδαφος σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης κινήθηκαν οι δείκτες στη Νέα Υόρκη καταγράφοντας σημαντικές απώλειες. Νωρίτερα στην Ευρώπη οι δείκτες βρέθηκαν και αυτοί σε αρνητικό έδαφος, αν και οι απώλειες ήταν μικρότερες.
Σε αρνητικό έδαφος σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης κινήθηκαν οι δείκτες στη Νέα Υόρκη καταγράφοντας σημαντικές απώλειες. Νωρίτερα στην Ευρώπη οι δείκτες βρέθηκαν και αυτοί σε αρνητικό έδαφος, αν και οι απώλειες ήταν μικρότερες.
Ο Dow Jones έκλεισε στις 13.193,07 μονάδες υποχωρώντας 0,89%. Πτωτική και η πορεία του Standard and Poor’s για να κλείσει στις 1.430,36 μονάδες υποχωρώντας 0,92%.
Πτώση 0,96% και για τον NASDAQ που έκλεισε στις 3.021,01 μονάδες.
Στο Λονδίνο, ο FTSE υποχώρησε 0,31% στις 5.939,99 μονάδες, πτωτικά κινήθηκε και ο DAX στη Φρανκφούρτη που έκλεισε στις 7.636,23 μονάδες (-0,46%).
Ο CAC στο Παρίσι υποχώρησε 0,16% στις 3.661,40 μονάδες και στη Ζυρίχη ο SMI διαμορφώθηκε στις 6.889,54 μονάδες με πτώση 0,33%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Bridgerton και The Sims 4 ενώνουν τις δυνάμεις τους: Νέα δωρεάν αντικείμενα, ρούχα και αίθουσες χορού
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ
- Η Ουάσινγκτον καλεί το Ιράν να αποφυλακίσει τη βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Σύγκρουση τζετ σκι με φάλαινα στον Καναδά – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός [βίντεο]
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 81-87: Στο Final-4 οι Μαδριλένοι και… περιμένουν τον Παναθηναϊκό
- Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 12χρονο μετά το πολύωρο χειρουργείο – Πώς συνέβη το ατύχημα με το πατίνι