Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καταγγέλλει προπηλακισμό η δικηγόρος του πρίγκιπα Φεϊζάλ

Καταγγέλλει προπηλακισμό η δικηγόρος του πρίγκιπα Φεϊζάλ

Με δελτίο Τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ, η δικηγόρος του Πρίγκιπα Φεϊζάλ, Κασσιανή Μιχοπούλου κατήγγειλε πως δέχθηκε προπηλακισμό και εκβιασμό «από τεραστίων διαστάσεων άνθρωπο», κατά την έξοδό της από την Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποκαλύπτοντας πως γνωρίζει τα προσωπικά στοιχεία του τα οποία και έχει καταθέσει στην ΓΑΔΑ. «Δεν υπέβαλα μήνυση, καθώς επιμένω να θέλω να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι από την πλευρά μου, όπως άλλωστε είναι και η επιθυμία του εντολέως μου, αλλά για το παραμικρό που τυχόν θα συμβεί σε μένα, στο γραφείο ή στο σπίτι μου, θα είναι ο πρώτος που θα αναζητηθεί ως υπεύθυνος, όπως και οι τυχόν ηθικοί αυτουργοί της πράξης του», αναφέρει μεταξύ άλλων η Κασσιανή Μιχοπούλου.

Με δελτίο Τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ, η δικηγόρος του Πρίγκιπα Φεϊζάλ, Κασσιανή Μιχοπούλου κατήγγειλε πως δέχθηκε προπηλακισμό και εκβιασμό «από τεραστίων διαστάσεων άνθρωπο», κατά την έξοδό της από την Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποκαλύπτοντας πως γνωρίζει τα προσωπικά στοιχεία του τα οποία και έχει καταθέσει στην ΓΑΔΑ.

«Δεν υπέβαλα μήνυση, καθώς επιμένω να θέλω να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι από την πλευρά μου, όπως άλλωστε είναι και η επιθυμία του εντολέως μου, αλλά για το παραμικρό που τυχόν θα συμβεί σε μένα, στο γραφείο ή στο σπίτι μου, θα είναι ο πρώτος που θα αναζητηθεί ως υπεύθυνος, όπως και οι τυχόν ηθικοί αυτουργοί της πράξης του», αναφέρει μεταξύ άλλων η Κασσιανή Μιχοπούλου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της νομικής εκπροσώπου του πρίγκιπα Φεϊζάλ:

«Αθήνα 20/12/2012

Κατά τη σημερινή ημέρα παρακολούθησα τη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στην οποία οι μέτοχοί της είχαν την καλοσύνη να με δεχθούνε και φιλοξενήσουνε και τους ευχαριστώ γι αυτό.

Κατά την έξοδό μου από το κτίριο και ακριβώς μπροστά στην πόρτα δέχθηκα λεκτική επίθεση από τεραστίων διαστάσεων πρόσωπο, στην οποία δεν έδωσα συνέχεια, καθώς σκοπός μου δεν υπήρξε ποτέ η αντιπαράθεση.
Το πρόσωπο όμως αυτό δεν αρκέστηκε σε ύβρεις και ειρωνείες, αλλά προχώρησε σε συγκεκριμένες απειλές εναντίον εμού, του γραφείου και του σπιτιού μου, στο οποίο διαμένουν και δύο ανήλικα παιδιά.

Τις εγκληματικές απειλές του εκτόξευσε αφού με είχε πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής, μόνη δε προστασία μου υπήρξε ο σύζυγός μου και μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ από το 1979, ο οποίος μπήκε ανάμεσα σε μένα και τον επιτιθέμενο. Λυπάμαι να πω ότι όλοι οι παριστάμενοι (περίπου 6 στον αριθμό) εντός του κτιρίου της ΠΑΕ δεν εμπόδισαν τον επιτιθέμενο, αλλά παρέμειναν σιωπηροί και αμέτοχοι.

Σε διαμαρτυρία δημοσιογράφου ότι είναι τουλάχιστον άνανδρο να επιτίθενται σε μια γυναίκα, η οποία εν τέλει εκπροσωπεί μόνο έναν ενδιαφερόμενο επενδυτή, κινδύνευσε και ο δημοσιογράφος να δεχτεί ανάλογη επίθεση. Ο επιτιθέμενος συνεχίζοντας να απειλεί και να προσπαθεί να προκαλέσει κάποια αντίδραση εμού ή του συζύγου μου, μας συνόδευσε μέχρι και το αυτοκίνητό μας επαναλαμβάνοντας τις εγκληματικές απειλές του, προειδοποιώντας με ότι γνωρίζει και την οικία και το γραφείο μου και δε θα διστάσει να πραγματοποιήσει τις απειλές του, αν δεν παραιτηθώ από την εκπροσώπηση του πελάτη μου.

Ήδη θα ήθελα να τον ενημερώσω ότι γνωρίζω και εγώ τα προσωπικά του στοιχεία και ενημέρωσα πάραυτα το αρμόδιο τμήμα της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών και για το περιστατικό και για το πρόσωπο που το προκάλεσε, καθώς και στοιχεία πολλών αυτοπτών μαρτύρων που μπορούν να επιβεβαιώσουν και την πράξη και το δράστη.

Δεν υπέβαλα μήνυση, καθώς επιμένω να θέλω να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι από την πλευρά μου, όπως άλλωστε είναι και η επιθυμία του εντολέως μου, αλλά για το παραμικρό που τυχόν θα συμβεί σε μένα, στο γραφείο ή στο σπίτι μου, θα είναι ο πρώτος που θα αναζητηθεί ως υπεύθυνος, όπως και οι τυχόν ηθικοί αυτουργοί της πράξης του.

Επιτέλους ας τους εξηγήσει κάποιος ότι για τα όποια προβλήματα της ομάδας, υπεύθυνος δεν μπορεί να είναι ο πελάτης μου που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να την αποκτήσει, πολλώ δε μάλλον εγώ που ως δικηγόρος κάνω τη δουλειά μου εκπροσωπώντας τον.

Κασσιανή Μιχοπούλου
Δικηγόρος Αθηνών».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024