Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Σύρος έμπορος σκότωσε τη Ρωσίδα σύζυγό του γιατί υποστήριζε τον Άσαντ

Σύρος έμπορος σκότωσε τη Ρωσίδα σύζυγό του γιατί υποστήριζε τον Άσαντ

Ένας Σύρος έμπορος σκότωσε τη Ρωσίδα σύζυγό του στο Χαλέπι επειδή εκείνη υπερασπιζόταν με πάθος τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ. Ο 40χρονος Μοχάμαντ Ο., ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ρούχων, πυροβόλησε τρεις φορές τη σύζυγό του μετά από έντονο καβγά μέσα στο σπίτι τους στη συνοικία αλ-Μαϊσάρ. «Τα πράγματα έφτασαν στα άκρα και εκείνος την πυροβόλησε» δήλωσε ο ξάδελφος του 40χρονου. Στη συνοικία αυτή δεν υπάρχει αστυνομία και οι αντάρτες δεν συνέλαβαν τον 40χρονο έμπορο.

Ένας Σύρος έμπορος σκότωσε τη Ρωσίδα σύζυγό του στο Χαλέπι επειδή εκείνη υπερασπιζόταν με πάθος τον πρόεδρο της χώρας Μπασάρ αλ-Άσαντ, όπως έγινε γνωστό από τον ξάδελφο του δράστη.

Ο 40χρονος Μοχάμαντ Ο., ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ρούχων, πυροβόλησε τρεις φορές τη σύζυγό του μετά από έντονο καβγά μέσα στο σπίτι τους στη συνοικία αλ-Μαϊσάρ, στα νοτιοανατολικά της πόλης.

«Ο καβγάς ξεκίνησε όταν εκείνος επέκρινε τον Άσαντ, ενώ εκείνη τον υπερασπιζόταν. Τα πράγματα έφτασαν στα άκρα και εκείνος την πυροβόλησε» είπε ο 30χρονος ξάδελφος του δράστη.

Στη συνέχεια ο δράστης κατέβηκε στο δρόμο και εξήγησε στους περαστικούς ότι η γυναίκα του «τον προκαλούσε συνέχεια εκφράζοντας την υποστήριξή της στον Μπασάρ» και ότι «δεν μπορούσε πλέον να αντέξει τη συμπεριφορά της».

Ο Μοχάμαντ Ο. είχε γνωριστεί με τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στη Ρωσία. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν τέσσερα χρόνια.

Στη συνοικία αυτή δεν υπάρχει αστυνομία και οι αντάρτες δεν συνέλαβαν τον 40χρονο έμπορο. Από τον περασμένο Ιούλιο η πόλη είναι διαιρεμένη σε γειτονιές που ελέγχονται από τους αντάρτες και τομείς όπου διατηρούν ακόμη τον έλεγχο οι δυνάμεις του Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο