Αλλη μία προσωρινή διαταγή για «πάγωμα» του καθεστώτος διαθεσιμότητας
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών αποφάσισε την προσωρινή εξαίρεση 34 εργαζομένων του δήμου, οι οποίοι κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, από το καθεστώς διαθεσιμότητας. Μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2013, οπότε και θα εκδικαστεί η υπόθεσή τους, θα παραμείνουν κανονικά στις θέσεις τους.
Προσωρινή διαταγή υπέρ 34 εργαζομένων του δήμου Πατρέων, οι οποίοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη για να εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας, εξέδωσε την Τρίτη το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών.
Σύμφωνα με την απόφαση της δικαιοσύνης, οι 34 εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να εργάζονται και να αμείβονται χωρίς να μεταβληθούν οι εργασιακές και οικονομικές τους συνθήκες, μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου 2013, οπότε και θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει.
Αντίστοιχες αποφάσεις έχουν λάβει το Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης, για 17 εργαζόμενους του δήμου Κοζάνης, καθώς και το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης για 14 δημοτικούς υπαλλήλους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πολλές υποσχέσεις, σόου και παζάρια
- Θ. Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ): Έπρεπε να αλλάξουν τον κ. Ντόκο το επόμενο δευτερόλεπτο
- Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με στόχο την πόλη – λιμάνι Μπάνταρ Αμπάς, την νήσο Κεσμ και το Σιρίκ
- Διαδοχικές συναντήσεις Γεραπετρίτη στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο η διεθνής αρχιτεκτονική ασφάλειας
- Το Ιράν για τις κυρώσεις στο πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ οδηγούν τις διαπραγματεύσεις σε αποτυχία
- Οι Στάρμερ και Στέρε φόρεσαν μπλούζες των εθνικών τους ομάδων στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ
- ΠΑΚΟΕ: Σε ποιες παραλίες να κολυμπήσετε «με ασφάλεια» από την Κόρινθο έως την Πάτρα
- Γιορτή σήμερα 8 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442