Η Vodafone ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα πρόσβασης στο Διαδίκτυο μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας τέταρτης γενιάς που προβλέπει την κίνηση έως και 20GB το μήνα, με χρέωση 50 ευρώ το μήνα. Το δίκτυο 4G/LTE της Vodafone αφορά στην Αθήνα -αρχικά διαθέσιμο σε περιοχές των δήμων Αθηναίων, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου και Φιλοθέης – Ψυχικού- και «σύντομα θα επεκταθεί στην Θεσσαλονίκη».

Το πρόγραμμα Vodafone Mobile Broadband 20GB απευθύνεται σε συνδρομητές Vodafone που θέλουν την ταχύτερη τουλάχιστον θεωρητικά δυνατή πρόσβαση στο Ίντερνετ με τεχνολογία 4G/LTE, στέλνουν και λαμβάνουν μεγάλα αρχεία που πρέπει να μεταφέρονται γρήγορα καθώς και σε χρήστες εφαρμογών multimedia, όπως η μετάδοση περιεχομένου σε υπερ-υψηλή ευκρίνεια με τεχνολογία ροής και οι συσκέψεις HD με βίντεο.

Η εταιρεία παραπέμπει όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας σε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα της Vodafone στο The Mall Athens, στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο, στο Χαλάνδρι και στο κέντρο της Αθήνας «για να ζήσουν από κοντά την μοναδική εμπειρία του 4G δικτύου της Vodafone» και για περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr/portal/4g

In.gr Τεχνολογία