
Με εκπροσώπους πολυεθνικών συναντάται ο πρωθυπουργός
Την κινητοποίηση των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας για επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας, αλλά και τη μείωση των τιμών στην αγορά, προσδοκά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να υπάρξει αναπτυξιακή ώθηση στην πραγματική οικονομία. Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρωθυπουργός συναντάται με τους εκπροσώπους 13 πολυεθνικών στο Μέγαρο Μαξίμου.
Την κινητοποίηση των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας για επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας, αλλά και τη μείωση των τιμών στην αγορά, προσδοκά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να υπάρξει αναπτυξιακή ώθηση στην πραγματική οικονομία.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρωθυπουργός συναντάται στο Μέγαρο Μαξίμουμε τους εκπροσώπους 13 πολυεθνικών εταιρειών που ανήκουν στους leaders της ελληνικής οικονομίας, βάσει του ετήσιου τζίρου αλλά και του αριθμού των εργαζομένων που απασχολούν.
Στη σύσκεψη είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει και η πολιτική ηγεσία των υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης.
Ανάλογες συναντήσεις αναμένεται να έχει το επόμενο διάστημα ο κ. Σαμαράς και με εκπροσώπους άλλων εγχώριων και ξένων εταιρειών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χάος στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια – Ουρές, καθυστερήσεις και χαμένες πτήσεις από το νέο σύστημα εισόδου-εξόδου
- Ισραήλ: Ελεύθερος Παλαιστίνιος δημοσιογράφος – Καταγγέλλει φριχτές συνθήκες κράτησης
- Λίβανος: Εκτοπισμένοι από τον νότο διαδηλώνουν κατά των ισραηλινών κατεδαφίσεων
- Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νόβακ Τζόκοβιτς στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Μονακό
- Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ με ενοχλήσεις στη μέση ο Γουόρντ – Τα δεδομένα για το Game 3
- Γιατί το Ιράν δεν λυγίζει (ακόμα): Το παρασκήνιο της οικονομικής του επιβίωσης
