Σε θετικό έδαφος η Νέα Υόρκη, στασιμότητα στην Ευρώπη τη Δευτέρα
Μεικτές τάσεις επικράτησαν την Δευτέρα στις αγορές της Ευρώπη και στη Νέα Υόρκη με τη Γουόλ Στριτ να καταγράφει κέρδη και, αντίθετα, την Ευρώπη να κινείται οριακά.
Μεικτές τάσεις επικράτησαν την Δευτέρα στις αγορές της Ευρώπη και στη Νέα Υόρκη με τη Γουόλ Στριτ να καταγράφει κέρδη και, αντίθετα, την Ευρώπη να κινείται οριακά.
Αύξηση 0,76% είχε ο Dow Jones για να διαμορφωθεί στις 13.235,39 μονάδες ενώ ανοδικά κινήθηκε και ο Standard and Poor’s που έκλεισε στις 1.430,37 μονάδες (+ 1,19%).
Ο Nasdaq διαμορφώθηκε στις 3.010,60 μονάδες με σημαντική άνοδο 1,32%.
Οριακή πτώση 0,16% είχε στο Λονδίνο ο FTSE για να διαμορφωθεί στις 5.912,15 μονάδες ενώ αντίθετα ο DAX στη Φρανκφούρτη ενισχύθηκε 0,11% ως τις 7.604,94 μονάδες.
Στο Παρίσι ο CAC υποχώρησε 0,17% στις 3.638,10 μονάδες. Στη Ζυρίχη ο SMI υποχώρησε μόλις 0,05% ως τις 6.897,10 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φορτηγό αεροπλάνο αγνοείται στην Αραβική Θάλασσα – Δραματική πτώση με 22.400 πόδια το λεπτό
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πολλές υποσχέσεις, σόου και παζάρια
- Θ. Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ): Έπρεπε να αλλάξουν τον κ. Ντόκο το επόμενο δευτερόλεπτο
- Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με στόχο την πόλη – λιμάνι Μπάνταρ Αμπάς, την νήσο Κεσμ και το Σιρίκ
- Διαδοχικές συναντήσεις Γεραπετρίτη στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο η διεθνής αρχιτεκτονική ασφάλειας
- Το Ιράν για τις κυρώσεις στο πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ οδηγούν τις διαπραγματεύσεις σε αποτυχία
- Οι Στάρμερ και Στέρε φόρεσαν μπλούζες των εθνικών τους ομάδων στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ
- ΠΑΚΟΕ: Σε ποιες παραλίες να κολυμπήσετε «με ασφάλεια» από την Κόρινθο έως την Πάτρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442