Ένταλμα σύλληψης για τον Πέτρο Κυριακίδη εξέδωσε η ανακρίτρια
Καταζητούμενος, μετά από ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση Λαυρεντιάδη, είναι πλέον και ο στενός συνεργάτης του επιχειρηματία Πέτρος Κυριακίδης, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από την αστυνομία. Επίσης, μετά από εντάλματα της ανακρίτριας, το πρωί της Παρασκευής συνελήφθησαν άλλοι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση, υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας.
Καταζητούμενος, μετά από ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση Λαυρεντιάδη, είναι πλέον και ο στενός συνεργάτης του επιχειρηματία Πέτρος Κυριακίδης, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από την αστυνομία.
Η 2η ειδική ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Πέτρου Κυριακίδη, γνωστού από τη δραστηριότητά του στον χώρο των ΜΜΕ, καθώς είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση των ζημιογόνων δανείων, τα οποία χορηγούσε η PROTON BANK σε εταιρίες συμφερόντων του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, που συνολικά ξεπερνούν τα 700 εκατομμύρια ευρώ.
Στο μεταξύ, μετά από εντάλματα της ανακρίτριας, συνελήφθησαν άλλοι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση, υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας.
Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση των επισφαλών δανείων της τράπεζας, πλην του Λ. Λαυρεντιάδη, κατηγορούνται 26 πρόσωπα και θεωρείται βέβαιο ότι η ανακρίτρια θα εκδώσει και άλλα εντάλματα για κατηγορούμενους που κρίνονται ύποπτοι φυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει εκδοθεί και νέο ένταλμα σύλληψης για γυναίκα, πρώην στέλεχος της Τράπεζας.
Σημειώνεται ότι μετά τη σύλληψή του, ο Λ. Λαυρεντιάδης δήλωσε αδιαθεσία, λόγω χρόνιου προβλήματος υγείας και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του οι Αρχές βρήκαν, μεταξύ άλλων, ένα χαρτοκιβώτιο με χαρτονομίσματα, καθώς και κοσμήματα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα