Μειώσεις 52% έχουν υποστεί οι υπάλληλοι της Βουλής, λέει ο Αθ.Νάκος
Διαψεύδει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αθανάσιος Νάκος, την πληροφορία ότι σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου περιλαμβάνεται ρύθμιση για τους υπαλλήλους της Βουλής που αφορά σε κατάργηση ή μείωση των υπερωριών τους και των εξόδων κίνησης. Μιλώντας στον Βήμα 99,5, υπερασπίστηκε τους υπαλλήλους της Βουλής, λέγοντας ότι έχουν υποστεί μείωση 52% στις αποδοχές τους και ότι η ιδιαιτερότητα που υπάρχει στο ωράριο της εργασίας τους δικαιολογεί την καταβολή υπερωριών.
Διαψεύδει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αθανάσιος Νάκος, την πληροφορία ότι σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου περιλαμβάνεται ρύθμιση για τους υπαλλήλους της Βουλής που αφορά σε κατάργηση ή μείωση των υπερωριών τους και των εξόδων κίνησης.
«Δεν είναι σωστή αυτή η πληροφορία» είπε ο κ.Νάκος, μιλώντας στον Βήμα 99,5.
Υπερασπίστηκε, ωστόσο, τους υπαλλήλους της Βουλής, λέγοντας ότι έχουν υποστεί μείωση 52% στις αποδοχές τους και ότι η ιδιαιτερότητα που υπάρχει στο ωράριο της εργασίας του δικαιολογεί την καταβολή υπερωριών.
«Οι αμοιβές τους έχουν εξομοιωθεί πλέον με τις αμοιβές των υπαλλήλων των υπουργείων. Έπαιρναν 16 μισθούς και τώρα λαμβάνουν 12» είπε.
Ο κ.Νάκος τόνισε ότι τα χρήματα που λαμβάνουν από υπερωρίες και έξοδα κίνησης φτάνουν μηνιαίως τα 670 ευρώ. «Ο καβγάς γίνεται για αυτά τα χρήματα» είπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τελικά, τι είναι η Ευρωλίγκα; Στοιχεία που ίσως δεν ξέρεις, η εξέλιξη της λίγκας και ο Ολυμπιακός
- Δική Τεμπών: Αυξήθηκε ο αριθμός των θέσεων στην αίθουσα του Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας
- Οι απίθανες αποζημιώσεις του Μπενίτεθ
- Δένδιας για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Σμηναγού Ηλιάκη: Χρέος μας η συνέχιση της αμυντικής θωράκισης της χώρας
- Οδηγοί έκαναν κόντρες και έτρεχαν με 221 χλμ/ώρα στη Θεσσαλονίκη – Ο ένας οδηγούσε μεθυσμένος
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα σενάρια για τους Μπόστον Σέλτικς
