Θλάση υπέστη ο Σιόβας, έως έναν μήνα εκτός
Ατυχος στάθηκε ο Δημήτρης Σιόβας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, καθώς λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ένιωσε ένα σφίξιμο και αποχώρησε τραυματίας.
Ατυχος στάθηκε ο Δημήτρης Σιόβας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, καθώς λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ένιωσε ένα σφίξιμο και αποχώρησε τραυματίας.
Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για θλάση και τη Δευτέρα (10/12) υπεβλήθη σε εξετάσεις, οι οποίες και έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού του ποδιού.
Ως εκ τούτου θα χρειαστεί περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σχίσμα του 1054: Η ενότητα των Εκκλησιών θα επέλθει μια μέρα, και θα επέλθει ντε φάκτο
- Δήμος Ιθάκης: Ξεκινούν οι εργασίες επισκευής του Δημοτικού Γηπέδου στο Βαθύ
- To supermodel Πoλίνα Πορίζκοβα στα 61 της – Έσπασε την παράδοση του νυφικού στον γάμο της με τον Τζεφ Γκόλντσταϊν
- Κιλκίς: Δύο συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιών από αμέλεια
- «Είσαι αρκετά δυνατός για να το αντέξεις» – Ο Μπέλινγκχαμ αποκάλυψε το «trash talking» με τον Μέσι (vid)
- Γυναίκες στα σύνορα





