Μέχρι την Κύθνο έφτασε τουρκική κορβέτα
Στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μεταξύ Εύβοιας και Άνδρου, εισήλθε το μεσημέρι του Σαββάτου, η τουρκική κορβέτα «ΒΕΥΚΟΖ» και αφού κινήθηκε μέχρι την Κύθνο, τελικώς αποχώρησε. Πλοίο και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν το τουρκικό σκάφος, καθόλη τη διάρκεια του πλου του.
Στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μεταξύ Εύβοιας και Άνδρου, εισήλθε το μεσημέρι του Σαββάτου, η τουρκική κορβέτα «ΒΕΥΚΟΖ» και αφού κινήθηκε μέχρι την Κύθνο, τελικώς αποχώρησε.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:
«Η τουρκική κορβέτα “BΕΥΚΟΖ”, εξερχόμενη από το λιμάνι της Σμύρνης, εισήλθε την 08 Δεκεμβρίου (16:10) σε Ελληνικά Xωρικά Ύδατα μεταξύ Εύβοιας – Άνδρου και κινούμενη μεταξύ Κέας – Κύθνου, εξήλθε την 08 Δεκεμβρίου (19:32) ΝΔ Κύθνου.
Στη συνέχεια κινήθηκε σε Διεθνή Ύδατα Δυτικά Μήλου, Βόρεια Κρήτης και την 09 Δεκεμβρίου με Ανατολική πορεία απομακρύνθηκε Ανατολικά Κρήτης.
Πλοίο και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν το τουρκικό σκάφος, καθόλη τη διάρκεια του πλου του.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρμενία: Καταγγέλλει «εργαλειοποίηση της γενοκτονίας» και αρνείται να απαντήσει στην απόφαση του Ισραήλ
- Εύβοια: Φωτιά στη περιοχή Λούτσα – Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα
- Πάνω από 43.000.000 ευρώ ο νικητής του Μουντιάλ – Τα χρήματα που μοιράζει η FIFA προκαλούν… ίλιγγο!
- Αγρίνιο: «Με εκνευρίζουν οι θάμνοι», είπε 50χρονος που έβαλε φωτιά – Βίντεο κατέγραψε τις κινήσεις του
- «Δεν θα πεθάνω ποτέ» – Ο biohacker της Σίλικον Βάλεϊ Μπράιαν Τζόνσον λέει πως νίκησε το θάνατο
- Τα Public επενδύουν στην αγορά των AI συσκευών και φέρνουν την τεχνητή νοημοσύνη στην καθημερινότητα




