«Κλειστά» χαρτιά από Ζαρντίμ και η αποστολή για το ΟΑΚΑ
Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι (19:30, Nova 1) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και στην τελευταία προπόνηση δεν δοκίμασε την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να κρατήσει «κλειστά» τα χαρτιά του. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βλαχοδήμος, Τάτος, Ντιακιτέ, Παπάζογλου και Ζαραδούκας.
Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι (19:30, Nova 1) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και στην τελευταία προπόνηση δεν δοκίμασε την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να κρατήσει «κλειστά» τα χαρτιά του.
Ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε με τους παίκτες του στην επιθετική και αμυντική λειτουργία, ενώ στο δίτερμα οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν πάθος και σημείωσαν όμορφα γκολ, δείχνοντας πως είναι έτοιμοι για το ντέρμπι.
Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού έμειναν οι Βλαχοδήμος, Τάτος, Ντιακιτέ, Παπάζογλου και Ζαραδούκας,
Οι 19 «εκλεκτοί» για τη μάχη «αιωνίων» είναι οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο και Κοντρέρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι καθυστερήσεις στα data centers μπλοκάρουν την επέκταση της AI
- Κατασχέθηκαν έπειτα από καταδίωξη 1,6 τόνοι κοκαΐνης ανοιχτά της Δομινικανής Δημοκρατίας
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-1: Έκαναν το 1-0 στους τελικούς οι «πράσινοι»
- Άρθρο παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα – «Ώρα ευθύνης»
- Τέλος τα στημένα brunch: Γιατί η νεολαία επιστρέφει μαζικά στα παλιά καφενεία;
- Super League: Η βαθμολογία των play out μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού και την ήττα της ΑΕΛ

