Ο Σύλλογος «Φίλοι του Παραρτήματος Μακεδονίας - Θράκης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας» και το GA Plastic Surgery σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Καρκίνος του Μαστού. Η Ζωή Μετά 2012» που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις 15 Δεκεμβρίου 2012.

Ο Σύλλογος «Φίλοι του Παραρτήματος Μακεδονίας – Θράκης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας» και το GA Plastic Surgery σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Καρκίνος του Μαστού. Η Ζωή Μετά 2012» που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής, στις 15 Δεκεμβρίου 2012, και ώρα 20:00 μ.μ..

Η εκδήλωση έχει εορταστικό χαρακτήρα και αποσκοπεί στην ενημέρωση του κοινού της Θεσσαλονίκης, αλλά και όλης της Βόρειας Ελλάδος για τον καρκίνο του μαστού, για τη ζωή των γυναικών μετά τη διάγνωση, για τις δύσκολες ημέρες της θεραπείας τους και για την επανένταξή τους στην κοινωνία.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση του Συλλόγου «Φίλοι του Παραρτήματος Μακεδονίας – Θράκης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας», ώστε να συνεχίσει τις αξιέπαινες και πολλαπλές του δράσεις.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μάγια Τσόκλη.

health.in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr