Κέρδη και την Πέμπτη στα χρηματιστήρια της Ευρώπης και στη Γουόλ Στριτ
Ανοδικά κινήθηκαν για άλλη μια ημέρα οι δείκτες στην Ευρώπη και στη Γουόλ Στριτ συνεχίζοντας στο κλίμα των περασμένων ημερών, αν και τα κέρδη δεν ήταν και πάλι σημαντικά.
Ανοδικά κινήθηκαν για άλλη μια ημέρα οι δείκτες στην Ευρώπη και στη Γουόλ Στριτ συνεχίζοντας στο κλίμα των περασμένων ημερών, αν και τα κέρδη δεν ήταν και πάλι σημαντικά.
Άνοδο 0,30% είχε ο Dow Jones που έκλεισε στις 13.074,04 μονάδες όπως και ο Standard & Poor’s που διαμορφώθηκε στις 1.413,94 μονάδες με άνοδο 0,33%.
Ο NASDAQ διαμορφώθηκε στις 2.989,27 μονάδες με άνοδο 0,52%.
Οριακή άνοδο 0,16% είχε στο Λονδίνο ο FTSE που έκλεισε στις 5.901,42 μονάδες. Ισχυρότερα ήταν τα κέρδη του DAX στη Φρανκφούρτη που έκλεισε στις 7.534,54 μονάδες (+1,06%).
Στο Παρίσι ο CAC40 ενισχύθηκε 0,30% στις 3.601,65 μονάδες ενώ ο SMI στη Ζυρίχη έκλεισε στις 6.912,02 μονάδες με άνοδο 0,86%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Αριστερά: Απειλή για την εθνική ασφάλεια η κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Προκαλεί ή όχι απώλειες θέσεων εργασίας – Γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει
- «Πρόταση 1 εκατ. ευρώ του Ηρακλή στον Ινσίνιε»
- Ποιοι εργαζόμενοι και πότε θα λάβουν το επίδομα άδειας
- Δολοφονία Δασκαλάκη: Τι αποφάσισαν κάτοικοι και φορείς για την παραβατικότητα των βοσκών
- Η Μπαρτσελόνα ρίχνει πόρτα στον Λεάο που …βλέπει την Τότεναμ


