Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Cross up! 2013: Η

VW Cross up! 2013: Η «off-road» αισθητική ενός αστού

Οι εκδόσεις μοντέλων της VW με τα διακριτικά Cross και την "off road" αισθητική θα αποκτήσουν, από το 2013, έναν επιπλέον εκπρόσωπο, αυτή την φορά στην "μικρότερη" κατηγορία, με την αντίστοιχη έκδοση του αστικού μοντέλου.

Διαθέτοντας σχεδόν τις ίδιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες με το VW Cross up! Concept που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2011, η νέα έκδοση του αστικού μοντέλου φαίνεται να πήρε το πράσινο φως με την προοπτική να προστεθεί στην γκάμα του εντός του πρώτου εξαμήνου του 2013.

Στα σχεδιαστικά στοιχεία που καλούνται να σηματοδοτήσουν την έκδοση, διαχωρίζοντας την από την μέχρι σήμερα πεντάθυρη εκδοχή του μοντέλου, συγκαταλέγονται τα ασημί προστατευτικά στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, η μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα, τα μαύρα πλαστικά στους θόλους και στα πλευρικά τμήματα και τα ασημί προστατευτικά κάτω από το αμάξωμα.

Σε συμφωνία και με την πιο “off-road” αισθητική του το VW Cross up! αυξάνει και την απόσταση του από το έδαφος κατά 1,5 εκατοστό.

Την εικόνα του συμπληρώνουν οι ράγες οροφής αλλά, οι διαφορετικού, από το αμάξωμα, χρώματος εξωτερικοί καθρέφτες και ζάντες νέας σχεδίασης σε αρμονία με το στίγμα της εμφάνισής του.

AUTOMEDIA

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024