Η Καβάλα έκανε τη μεγάλη ανατροπή στη Δράμα στο ντεμπούτο του Κορωνιού
Με αντεπίθεση διαρκείας στην τελευταία περίοδο η Καβάλα κατάφερε, στο ντεμπούτο του Άγγελου Κορωνιού στον πάγκο της ομάδας, να πανηγυρίσει την «παρθενική» νίκη της στη φετινή Α1 Ανδρών, περνώντας νικηφόρα από τη Δράμα με 73-72 επί του ΚΑΟΔ.
Με αντεπίθεση διαρκείας στην τελευταία περίοδο η Καβάλα κατάφερε, στο ντεμπούτο του Άγγελου Κορωνιού στον πάγκο της ομάδας, να πανηγυρίσει την «παρθενική» νίκη της στη φετινή Α1 Ανδρών, περνώντας νικηφόρα από τη Δράμα με 73-72 επί του ΚΑΟΔ.
Για ένα δεκάλεπτο ο ΚΑΟΔ έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι. Οι Δραμινοί ήταν αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση και με «βομβαρδισμό» τριπόντων (5 στο γ’ δεκ.) έτρεξαν, από το εις βάρος τους 35-31 του πρώτου ημιχρόνου, επιμέρους σκορ 23-12 στην τρίτη περίοδο, παίρνοντας προβάδισμα 7 πόντων (54-47).
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο σε αυτό το διάστημα αιφνιδιασμούς και κυριαρχία στα ριμπάουντ και, με οδηγούς στην επίθεση τους Πάλμερ (13π.), Κακαρούδη (12π.) και Νόουλς (10π.), δεν δυσκολεύτηκαν να επιβάλουν το ρυθμό τους. Ωστόσο, η Καβάλα δεν πτοήθηκε, «απάντησε» με το ίδιο… νόμισμα και με 6 τρίποντα στο τέταρτο δεκάλεπτο πέτυχε την ανατροπή, μετά από επιμέρους σκορ 23-13, διαμορφώνοντας το υπέρ της 70-67 στα 30΄΄ πριν τη λήξη. Ο Κόλεμαν με 1/2 βολές έγραψε το 71-67, για να σφραγίσει τη νίκη από την ίδια θέση ο Κανονίδης (2/2β., 73-67). Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στην εκπνοή από τα 6.75 με τον Κακαρούδη.
Τα δεκάλεπτα: 11-20, 31-35, 54-47, 72-73.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χριστοδούλου-Κορομηλάς-Πουρσανίδης
ΚΑΟΔ (Γιώργος Καλαφατάκης): Σλαφτσάκης, Νόουλς 15 (3), Καλαϊτζίδης 5 (1), Μπορόβνιακ 3, Μίτσελ 6, Κάρτερ 2, Κακαρούδης 15 (4), Ντέιλ 5, Ζάρας 4 (1), Ιωάννου, Πάλμερ 17 (1).
ΚΑΒΑΛΑ (Αγγελος Κορωνιός): Πάνος 10, Καλαμπάκας 2, Μανωλόπουλος 12 (1), Στυλιανού 12 (4), Στεφανίδης 7 (1), Γκράντι 12 (2), Μίτροβιτς 7 (1), Κρστέβσκι 2, Κόλεμαν 9.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Επικοινωνιακά τεχνάσματα από Μητσοτάκη: Επιτήρηση έργων και υποσχέσεις για παροχές
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Πώς έγιναν δισεκατομμυριούχοι οι 40άρηδες της Κίνας;
- Λέρος: Νεκρός 80χρονος σε τροχαίο – Σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγός του
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)

