Γυμνοί Κλάους και Πατουλίδου στη μάχη κατά του AIDS
Ένα ξεχωριστό μήνυμα για την Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS έστειλαν επώνυμοι νυν και πρώην αθλητές, όπως ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης, αλλά και η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του στίβου, Βούλα Πατουλίδου. Συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκαν γυμνοί μαζί με άλλους 39 επώνυμους Θεσσαλονικείς για το περιοδικό «Adore» στο πλαίσιο της εκστρατείας. Τα έσοδα από τις πωλήσεις και τις καταχωρήσεις του τεύχους θα δοθούν στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς AIDS Β. Ελλάδος -Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Ένα ξεχωριστό μήνυμα για την Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS έστειλαν επώνυμοι νυν και πρώην αθλητές, όπως ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης, αλλά και η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του στίβου, Βούλα Πατουλίδου. Συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκαν γυμνοί μαζί με άλλους 39 επώνυμους Θεσσαλονικείς για το περιοδικό «Adore» στο πλαίσιο της εκστρατείας.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις και τις καταχωρήσεις του τεύχους θα δοθούν στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς AIDS Β. Ελλάδος -Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
«Μέσα σε ένα χρόνο, από το 2010 μέχρι και το 2011, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων τα περιστατικά λοίμωξης ξεπέρασαν το ποσοστό του 50% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια», είναι το μήνυμα του 23χρονου άσου του ΠΑΟΚ πάνω στην φωτογραφία του, όπου φαίνεται μόνο ο ίδιος και τα… ποδοσφαιρικά παπούτσια του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυψέλη: Ακαθόριστα τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα – Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- «Σοσιαλισμός ή καθολικό εισόδημα» – Ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί βλέπει θετικά την ΑΙ
- James Arthur: Συναίσθημα και άρωμα brit pop στο Sani Festival
- Σοκάρουν οι εικόνες από το τραγικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στον Κονιακό Φωκίδας
- Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

