Με τη διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα βόλεϊ στην Α1 Γυναικών, η «αυλαία» της οποίας θα ανοίξει αύριο με την τέλεση τεσσάρων αναμετρήσεων και θα κλείσει τη Δευτέρα με τη συνάντηση Ανατόλια - Μακεδόνες Αξιού. Στο ενδιάμεσο, δηλαδή την Κυριακή, θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το εντυπωσιακό Ρέθυμνο.
Με τη διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα βόλεϊ στην Α1 Γυναικών, η «αυλαία» της οποίας θα ανοίξει αύριο με την τέλεση τεσσάρων αναμετρήσεων και θα κλείσει τη Δευτέρα με τη συνάντηση Ανατόλια – Μακεδόνες Αξιού.
Στο ενδιάμεσο, δηλαδή την Κυριακή, θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το εντυπωσιακό Ρέθυμνο, που, αν και «νεοφώτιστο» στην κατηγορία, βρίσκεται στην 4η θέση.
Η πρωτοπόρος ΑΕΚ θα παίξει το Σάββατο στον Άλιμο με τους Τράχωνες, ενώ ο Ηρακλής Κηφισιάς θα δοκιμαστεί στα Μεσόγεια από το Μαρκόπουλο. Το πρόγραμμα και η βαθμολογία:
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions