Χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα για τα παιδιά από τους Γιατρούς του Κόσμου
Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα στήνουν οι Γιατροί του Κόσμου στις 14 Δεκεμβρίου στα Προπύλαια (μετρό Πανεπιστήμιο) για τα παιδιά που βιώνουν την οικονομική κρίση. Για τρίτη χρονιά με την υποστήριξη των Atenistas διοργανώνουν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή. Εκτός από γάλα, θα συγκεντρωθούν παιδικές τροφές, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι και ζάχαρη.
Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα στήνουν οι Γιατροί του Κόσμου στις 14 Δεκεμβρίου στα Προπύλαια (μετρό Πανεπιστήμιο) για τα παιδιά που βιώνουν την οικονομική κρίση.
Για τρίτη χρονιά με την υποστήριξη των Atenistas διοργανώνουν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή. Εκτός από γάλα, θα συγκεντρωθούν παιδικές τροφές, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι και ζάχαρη.
Φέτος διοργανώνουν και μια παράλληλη δραστηριότητα, μετά το στήσιμο του δέντρου οι εθελοντές των Γιατρών του Κόσμου θα παραμείνουν στο χώρο σε μία σιωπηλή διαμαρτυρία μέχρι το πρωί.
Πέρσι είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 25.000 κουτιά γάλα και τρεις τόνοι τρόφιμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΛΑΣ: Υπέρ της ενίσχυσης του μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο μέσω διαφανών και αξιοκρατικών διαδικασιών
- Αγγλία – Αργεντινή 1-2: Θρίαμβος της αλμπισελέστε και μυθική πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Έπος: Δεύτερη ασίστ ο Μέσι, γκολ ο Λουτάρο και ολική ανατροπή! (vid)
- Γιορτή σήμερα 16 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]
- Γκολάρα του Έντσο Φερνάντες και 1-1 η Αργεντινή! (vid)



