Κόβουν τα σταθερά τηλέφωνα λόγω οικονομικής κρίσης τα ελληνικά νοικοκυριά
Κόβουν ακόμη και τις δαπάνες για το σταθερό τους τηλέφωνο οι Έλληνες συνδρομητές λόγω της οικονομικής κρίσης. Από το περασμένο καλοκαίρι και μετά οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι διαπιστώνουν ότι λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης, μία στις δύο γραμμές που διακόπτονται αφορούν τη σταθερή τηλεφωνία. Απότομη πτώση καταγράφεται και στη διείσδυση υπολογιστών και Internet στα νοικοκυριά λόγω κρίσης.
Κόβουν ακόμη και τις δαπάνες για το σταθερό τους τηλέφωνο οι Έλληνες συνδρομητές λόγω της οικονομικής κρίσης.
Από το περασμένο καλοκαίρι και μετά οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι διαπιστώνουν ότι λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης, μία στις δύο γραμμές που διακόπτονται αφορούν τη σταθερή τηλεφωνία, σύμφωνα με Τα Νέα.
Στην πλειονότητά τους πρόκειται για απλές γραμμές τηλεφώνου οι οποίες δεν εξυπηρετούν συνδέσεις Internet. Ωστόσο, ένα μεγάλο ποσοστό αποσυνδέσεων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις επιχειρήσεις που βάζουν λουκέτο και κόβουν τις τηλεφωνικές τους συνδέσεις.
Σύμφωνα με το τελευταίο Ευρωβαρόμετρο, καταγράφεται απότομη μείωση της διείσδυσης των προσωπικών υπολογιστών, των τηλεφωνικών συνδέσεων και των συνδέσεων Διαδικτύου στα ελληνικά νοικοκυριά.
Βάσει των στοιχείων, η διείσδυση των ηλεκτρονικών υπολογιστών στα ελληνικά νοικοκυριά υποχώρησε κατά περίπου 8 ποσοστιαίες μονάδες και διαμορφώθηκε στο 47%.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).