Περιορίσθηκαν οι ζημίες της Intracom στο εννεάμηνο
Περιορισμό των ζημιών μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας κατά 46% σε 21 εκατ. ευρώ, εμφάνισε στο εννεάμηνο ο όμιλος της Intracom Holdings. Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 2,3% σε 394,9 εκατ. ευρώ.
Περιορισμό των ζημιών μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας κατά 46% σε 21 εκατ. ευρώ, εμφάνισε στο εννεάμηνο ο όμιλος της Intracom Holdings.
Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 2,3% σε 394,9 εκατ. ευρώ.
Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε 57,9 εκατ. ευρώ,. από 43,2 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περυσινό εννεάμηνο.
Το ίδιο διάστημα, ο όμιλος εμφάνισε ζημίες προ τόκων και φόρων (EBIT) ύψους 1,6 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 15,6 εκατ. ευρώ στο περυσινό εννεάμηνο.
Επίσης, παρουσίασε ζημίες προ φόρων (EBT) ύψους 25,9 εκατ. ευρώ (από ζημίες 42,8 εκατ. ευρώ) και ζημίες μετά από φόρους ύψους 25,9 εκατ. ευρώ (έναντι ζημιών 44,9 εκατ. ευρώ).
Η μητρική εμφάνισε πωλήσεις ύψους 1,6 εκατ. ευρώ από 1,7 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περυσινό εννεάμηνο.
Επίσης εμφάνισε ζημίες προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) 400.000 ευρώ, από 1,3 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2011 και ζημίες προ φόρων (EBT) 3,4 εκατ. ευρώ, από ζημίες 3,7 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περυσινό εννεάμηνο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Έξι χρόνια μετά, διαλέγω ακόμα τη ζωή»: Συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Η ανάρτησή της
- Κιμ Καρντάσιαν: 90 κιλά κοκαΐνη μετέφερε φορτηγό του brand της, Skims
- Final Four: Απαγόρευση συναθροίσεων και μοτοπορειών στο κέντρο της Αθήνας
- Τελικός Europa League 2026 – Το είδαμε κι αυτό, οπαδοί της Άστον Βίλα έκλεψαν ντελιβερά! (vid)
- Στέλεχος Φενέρμπαχτσε: «Θα έχουμε πάνω από τέσσερις χιλιάδες οπαδούς στην Αθήνα»
- Σταύρος Φλώρος: Ο μεγάλος νικητής του Survivor 2026 μετά τον ακρωτηριασμό του