Όλα τα βραβεία στον ΠΑΣ Γιάννινα, με MVP τον Φεγκρούς και καλύτερο γκολ του Ντε Βιτσέντι
Ο Καρίμ Φεγκρούς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, στην ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA. Για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής θα βραβευτεί ο Τόμας Ντε Βινσέντι, επίσης παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων.
Ο Καρίμ Φεγκρούς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, στην ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, που πρωταγωνίστησε στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του ΟΦΗ (1-0), συγκέντρωσε το 51,04% των ψήφων, αφήνοντας δεύτερο τον Δημήτρη Παπαδόπουλο (Πανθρακικός) με 38,07% και τρίτο τον Σωκράτη Φυτανίδη (Ατρόμητος Αθηνών) με 10,89%.
Για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής θα βραβευτεί ο Τόμας Ντε Βινσέντι, επίσης παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων, καθώς το τέρμα που σημείωσε στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ συγκέντρωσε το 52,84% των προτιμήσεων. Ακολούθησαν τα γκολ του Φερνάντο Ουσέρο (Αστέρας Τρίπολης) με 41,60% και του Κένταλ Ουκάρ (Πλατανιάς Χανίων) με 5,56%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Πανελλαδικός και Παγκύπριος Διαγωνισμός Σχολικών Εφημερίδων και Δημοσιογραφίας
- Τα πιο γλυκά «κεράσια» όλων των εποχών
- Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς στη Νίκαια της Γαλλίας
- Λευκάδα: Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης των εκρηκτικών που βρέθηκαν στο θαλάσσιο – Βίντεο ντοκουμέντο
- «Έι, έι, έι!»: Τα πήρε ο Μακρόν κατά τη διάρκεια ομιλίας στο Ναϊρόμπι – Επέπληξε το κοινό
- Γεωλόγοι ενεργοποίησαν ρήγμα και προκάλεσαν εσκεμμένα χιλιάδες σεισμούς




