Με πέναλτι του Παπάζογλου στο 60′ ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και απέκτησε μικρό προβάδισμα για πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν αυτό το σκορ στη ρεβάνς που θα γίνει στη Ριζούπολη στις 22 Δεκεμβρίου.

Καλύτερος ο ΟΦΗ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να «σφυροκοπήσει» την περιοχή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Με όπλο τον ενθουσιασμό, οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη που πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, προσπάθησαν για την έκπληξη, όμως έμειναν από δυνάμεις στο β’ ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετικοί και στο 60΄ κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Περογαμβράκης ανατράπηκε από τον Κωνσταντίνου. Ο Θανάσης Παπάζογλου ευστόχησε από τη βούλα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Κίτρινες: Μπανούσης – Ντουτσαρίδης, Ιασωνίδης

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Κουρδάκης, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Μπανούσης (76΄ Νύκταρης), Ιωαννίδης (46΄ Σίσιτς), Ζορμπάς, Περογαμβράκης (83΄ Ροβίθης), Βιτώρος, Παπάζογλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασίου, Κωνσταντίνου, Κρουσταλέλης, Ιασωνίδης, Κύργιας, Λεοντίου (80΄ Αντωνόπουλος), Ντουτσαρίδης, Μανιάς, Δημογιάννης (61΄ Καραχάλιος), Διαμαντίδης, Τομαράς (69΄ Κορώνης).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ