Αυθεντικά ελληνικά προϊόντα σε έκθεση στο Ζάππειο
Η 6η Πολυέκθεση "Γεύσεις και Ζωή", που θα διαρκέσει από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, αποτελεί μια μεγάλη συνάντηση παραγωγών επιλεγμένων παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων με το καταναλωτικό κοινό.
Η 6η Πολυέκθεση “Γεύσεις και Ζωή”, που θα διαρκέσει από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, αποτελεί μια μεγάλη συνάντηση παραγωγών επιλεγμένων παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων με το καταναλωτικό κοινό.
Γεύσεις με τοπικά προϊόντα από κάθε περιφέρεια της Ελλάδας. Προϊόντα μεσογειακής διατροφής, σπάνια προϊόντα περιορισμένης παραγωγής, προϊόντα Π.Ο.Π. (προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης, όπως ελαιόλαδο, ελιές, γαλακτοκομικά και τυροκομικά, ζυμαρικά, όσπρια, αρτοσκευάσματα, μέλι, γλυκά και ζαχαρώδη, αφεψήματα και βότανα, κρασί και αποστάγματα αλλά και φυτικά καλλυντικά).
Το τρίπτυχο “ποιοτική διατροφή • υγεία • ποιότητα ζωής”
Η έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της γεύσης και στο καταναλωτικό κοινό με ιδιαίτερη αναζήτηση στην ποιότητα, την αξία της γεύσης και την οικονομία της μεσογειακής διατροφής.
Ακόμη, ενεργός συμμετοχή από χιλιάδες επισκέπτες αναμένεται και στο «Διαγωνισμό Προϊόντων ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ», όπου θα αναδείχθουν τα καλύτερα προϊοντα σε διάφορες κατηγορίες, όπως το πιο πράσινο προϊόν, το πιο παραδοσιακό, το πιο πρωτότυπο κλπ.
Δείτε εδώ τα βραβεία του Διαγωνισμού της 5ης Έκθεσης.
Η είσοδος στο 4ήμερο γαστρονομικό ταξίδι είναι ελεύθερη.
Ώρες λειτουργίας
Πέμπτη 29 Νοεμβρίου από 16:00 έως 20:30
Παρασκευή 30/11, το Σάββατο 1/12 και την Κυριακή 2/12 από 10:30 έως 20:30
Ζάππειο Μέγαρο
Αθήνα
Η γραμματεία της διοργανώτριας εταιρείας ΑΤΟΥ σας εξυπηρετεί στο 2109576100 και στο mail@atou.gr ενώ μπορείτε να επισκέπτεστε το www.gefseis-zoi.gr
- Τι σημαίνει η αύξηση του επιπέδου τρομοκρατικής απειλής στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Κοστιούκ: Θρίαμβος με πολιτικό βάρος στη Μαδρίτη και παγωμένη ατμόσφαιρα στον τελικό με την Αντρέεβα
- Λαμία: Θύμα άγριας επίθεσης 13χρονη από ανήλικη – Την έριξε στο οδόστρωμα και την κλώτσαγε
- «Η φωνή του ταυτίστηκε με τον Θρύλο» – Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Στάθη Γαβάκη
- Πρόωρη αυλαία για το «Σπίτι Μου 2» – Βροχή διαμαρτυριών
- Ευρώπη ή Αμερική: Πού αυξάνεται ταχύτερα ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων;
- Άβα Γκάρντνερ – Φρανκ Σινάτρα: Πωλείται η ερωτική φωλιά τους
- «Κοκορομαχίες» στη Γαλλία για… το ψητό κοτόπουλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442