Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση Αλ.Τσίπρα με πρέσβεις χωρών-μελών της ΕΕ
Εφ' όλης της ύλης συζήτηση, σε πρόγευμα εργασίας, σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, με τους πρεσβευτές των κρατών- μελών της ΕΕ στην Αθήνα, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας, μετά από πρωτοβουλία της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ.
Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, σε πρόγευμα εργασίας, σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, με τους πρεσβευτές των κρατών- μελών της ΕΕ στην Αθήνα, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας, μετά από πρωτοβουλία της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας και οι ξένοι διπλωμάτες συζήτησαν κατά κύριο λόγο την κρίση στη χώρα μας, για την οποία ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε τις προτάσεις του κόμματός του.
Συζητήθηκε επίσης η κατάσταση στην ΕΕ, οι δε ξένοι διπλωμάτες έθεσαν ερωτήματα σχετικά με την εφαρμογή του Μνημονίου, τις πολιτικές εξελίξεις, τις ιδιωτικοποιήσεις και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα αυτό.
Όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές, η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και ήταν «ιδιαίτερα δημιουργική και παραγωγική».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καμπότζη: Τουλάχιστον 6 άμαχοι νεκροί σε εχθροπραξίες στα σύνορα με την Ταϊλάνδη
- Ονδούρα: Ξανάρχισε η καταμέτρηση των ψήφων εν μέσω καταγγελιών για απάτη
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς το Μεξικό εάν δεν φτάσει «αμέσως» περισσότερο νερό στο Τέξας
- Ιαπωνία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες, τσουνάμι και ζημιές από τα 7,6 Ρίχτερ
- Βολιβία: 2 διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους από σφαίρες
- Ο Μαμντάνι μετακομίζει από το ταπεινό δυάρι στην πολυτελή δημαρχιακή έπαυλη των 1.000 τ.μ.