Και η ισοπαλία αρκεί για τον Ολυμπιακό, πρόκριση για τον Ηρακλή
Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα στην Ιμπέρια 14-5 της γαλλικής Νανσί, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Β' προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Καπ γυναικών και θέλει την ισοπαλία στο ματς της Κυριακής με την Μπόχουμ για να προκριθεί.
Την πρόκριση στα προημιτελικά του LEN Trophy εξασφάλισε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ηρακλή, με την αποψινή νίκη της 13-6 επί της γηπεδούχου Κλαμπ Ντος Ερμάνας στη Σεβίλη.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα στην Ιμπέρια 14-5 της γαλλικής Νανσί, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Β’ προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Καπ γυναικών.
Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη επέβαλε την ανωτερότητά της και έφτασε άνετα στη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση, που σε σημαντικό βαθμό της χαρίζει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η πρόκριση στους «8» αναμένεται να «σφραγιστεί» την Κυριακή στην αναμέτρηση με τη γερμανική Μπόχουμ (11:30), όπου οι «ερυθρόλευκες» χρειάζονται απλώς μία ισοπαλία.
Την πρόκριση στα προημιτελικά του LEN Trophy εξασφάλισε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ηρακλή, με την αποψινή νίκη της 13-6 επί της γηπεδούχου Κλαμπ Ντος Ερμάνας στη Σεβίλη, για την 6η αγωνιστική του Α’ προκριματικού ομίλου.
Η ομάδα του Παναγιώτη Ιωακειμίδη ξεπέρασε ανώδυνα τις δύο συνεχόμενες ήττες, από Στουρμ Ρούζα και Λέιντεν, προηγήθηκε 12-3 στο ημίχρονο και έφτασε άνετα στη νίκη και την πρόκριση. Ο «Γηραιός» ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του αύριο στις 10:30 π.μ. απέναντι στη γαλλική Λιλ, με την οποία αγωνίζεται η διεθνής Ελληνίδα αμυντικός Ηλέκτρα Ψούνη, και θέλει τη νίκη για να πάρει την τρίτη θέση του ομίλου.
Η τρελή πορεία του Ολυμπιακού στη Γ’ Εθνική Γυναικών συνεχίζεται, με τις «ερυθρόλευκες» να διαλύουν 11-0 και την Ελπίδα Τρίπολης, φτάνοντας τα 127 γκολ και τις 13/13 νίκες στη σεζόν.
Η Μπαρτσελόνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας έσπευσε να την καθησυχάσει ότι θα προσέξουν τον Λαμίν Γιαμάλ στην εθνική. Πλήγμα η απώλεια του Ραφίνια
Η CAF εξέδωσε και νέα ανακοίνωση για το μείζον θέμα του τελικού Μαρόκο - Σενεγάλη, προαναγγέλλοντας... μεταρρυθμίσεις, κάνοντας την κριτική ακόμη πιο έντονη, την ώρα που οι νικητές (στο γήπεδο), συνεχίζουν να στήνουν γιορτές για τον τίτλο που κατέκτησαν.
Νικόλαος Κώτσης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας