Διήμερο λουκέτο στα φαρμακεία όλης της χώρας Δευτέρα και Τρίτη
Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη τα φαρμακεία όλης της χώρας, ενώ σταματούν πάλι από τη Δευτέρα να χορηγούν επί πιστώσει φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Το επόμενο Σάββατο οι φαρμακοποιοί θα συνεδριάσουν προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη τα φαρμακεία όλης της χώρας, ενώ σταματούν πάλι από τη Δευτέρα να χορηγούν επί πιστώσει φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
Το επόμενο Σάββατο οι φαρμακοποιοί θα συνεδριάσουν προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
«Ο ΕΟΠΥΥ συνεχίζει να είναι ασυνεπής. Μας χρωστάει 300 εκατομμύρια ευρώ από το 2011» είπε στο Mega ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θ.Αμπατζόγλου.
«Αν ο ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ας βγουν να πουν στον κόσμο ότι όποιος έχει χρήματα έχει και υγεία» πρόσθεσε.
Οι φαρμακοποιοί στα Χανιά αποφάσισαν να συνταχθούν με την πρόταση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για τη 48ωρη απεργία τη Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά δεν θα προχωρήσουν σε αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
«Η απόφαση λήφθηκε θέλοντας να δώσουμε πίστωση χρόνου για μια τουλάχιστον εβδομάδα στον ΕΟΠΠΥ, ενώ σαν κλάδος τοπικά, αναγνωρίζουμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί ασφαλισμένοι λόγω της οικονομικής κρίσης» τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου φαρμακοποιών των Χανίων Τάσος Βάμβουκας.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής