Γερμανικό βραβείο για το Skoda Rapid
Τρία μοντέλα της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας κατέκτησαν ισάριθμα βραβεία στον διαγωνισμό δημοφιλούς περιοδικού αυτοκινήτου.
Περισσότεροι από 110.000 αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού AUTO ZEITUNG ανέδειξαν το Rapid στην κορυφή της κατηγορίας “most affordable car”, λίγες εβδομάδες μετά το λανσάρισμα του
μοντέλου στην τοπική αγορά.
Ταυτόχρονα το Citigo αλλά και το Yeti κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους, διακρίσεις που επιβεβαιώνουν την αυξανομένη δυναμική της Skoda ακόμη και στις πιο απαιτητικές αγορές.
Η κατάκτηση του βραβείου Auto Trophy 2012, αποτελεί την δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία του Skoda Rapid, το οποίο πρόσφατα είχε κατακτήσει αντίστοιχες διακρίσεις στο διαγωνισμό για το “Χρυσό Τιμόνι” που διεξάγεται από τις εφημερίδες Auto Bild και Bild am Sonntag.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι αναγνώστες του AUTO ZEITUNG αναγνώρισαν τα ισχυρά σημεία του νέου μας SKODA Rapid, όπως έκαναν αντίστοιχα για το νέο Citigo και το Yeti. Αυτό επιβεβαιώνει την προϊοντική στρατηγική που έχουμε επιλέξει στην κατασκευή αυτοκίνητων και που χαρακτηρίζεται
από κορυφαίους χώρους επιβατών, κορυφαία σχέση τιμής/αξίας, ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής, εξελιγμένη τεχνολογία καθώς και “Απλά Έξυπνες λύσεις” ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Skoda Auto Winfriend Vahland, κατά την διάρκεια της παραλαβής των βραβείων, υπογραμμίζοντας ότι “…η Skoda είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, μιας και η τελική επιλογή προέρχεται από την ψηφοφορία καθημερινών οδηγών / αναγνωστών του περιοδικού”.
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του περιοδικού AUTO ZEITUNG ανέφερε ότι: “… στα 25 χρόνια που διεξάγεται ο θεσμός σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής αναγνωστών (110.825 ψήφοι) καθιστώντας έτσι σαφές ποιες είναι οι προτιμήσεις της γερμανικής αγοράς”.
auto.in.gr
- Καιρός: Αίθριος την Κυριακή με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους βροχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από βδομάδα
- Μαρσέλ Ντυσάν: Ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης του 20ού αιώνα;
- Τέσσερις «κανόνες» για να αποφύγουμε το burnout
- Γιατί η ΕΕ βάζει φρένο στην πρόσβαση ανηλίκων στα social media – Το ρεκόρ χρήσης στην Ελλάδα
- Μήπως ο μόκα λάτε καραμέλα σου καταστρέφει την κοινωνία; Ο καφές σου λέει πολλά για την εποχή που ζούμε
- Η Σελίν Ντιόν κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι μετά από χρόνια



