Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστημονική ημερίδα για τον «Καρκίνο... Μπορεί να νικηθεί!»

Επιστημονική ημερίδα για τον «Καρκίνο… Μπορεί να νικηθεί!»

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.) Αθηνών διοργανώνει την 9η επιστημονική ημερίδα του με θέμα «Καρκίνος... Μπορεί να νικηθεί!» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 στην Αθήνα.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.) Αθηνών διοργανώνει την 9η επιστημονική ημερίδα του με θέμα «Καρκίνος… Μπορεί να νικηθεί!» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52) από 10.00-21.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ θα χορηγηθούν και βεβαιώσεις παρακολούθησης στους φοιτητές ιατρικών σχολών και λοιπών επαγγελμάτων υγείας.

Επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων από το χώρο της υγείας θα σας ενημερώσουν για τις εξελίξεις στην πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και μετά την ενημερωτική ομιλία για τη Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών/Αιμοποιητικών Κυττάρων, για όσους το επιθυμούν, θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής, στη Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών.

Τα δείγματα θα ληφθούν από Ιατρούς Αιματολόγους, με τους οποίους θα μπορείτε να συζητήσετε και να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας.

Ο Σύλλογος Kαρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών Αθηνών, ιδρύθηκε και ολοκλήρωσε τη νόμιμη σύστασή του την άνοιξη του 2004, με σκοπό να προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη σε κάθε νέο ασθενή και την οικογένειά του.

Στόχος του Συλλόγου είναι να αποτελέσει στήριγμα στις δύσκολες στιγμές της διάγνωσης, του χειρουργείου και των θεραπειών, χώρος ανταλλαγής εμπειριών και συναισθημάτων με στόχο την αλληλοβοήθεια και τη δυναμική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας (υγειονομικών, κοινωνικών, εργασιακών), ώστε να ανατραπεί η αμηχανία της κοινωνίας και ο φόβος που συνοδεύει την ασθένεια του καρκίνου.

health.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024