Νέα αναβολή στην υπόθεση Ψωμιάδη-ΑΕΚ
Νέα αναβολή για τις 4 Φεβρουαρίου 2013 δόθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης του Μάκη Ψωμιάδη με την ΑΕΚ. Αιτία της αναβολής το γεγονός ότι δεν έχει φτάσει ακόμα στην Ελλάδα το χαρτί έκδοσης από την ΠΓΔΜ.
Νέα αναβολή για τις 4 Φεβρουαρίου 2013 δόθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης του Μάκη Ψωμιάδη με την ΑΕΚ. Αιτία της αναβολής το γεγονός ότι δεν έχει φτάσει ακόμα στην Ελλάδα το χαρτί έκδοσης από την ΠΓΔΜ.
Ετσι η «Ένωση» ζήτησε από τους δικαστές να ορίσουν ημερομηνία μέσα στον Γενάρη.Τελικά το δικαστήριο όρισε νέα ημερομηνία την 4η Φεβρουαρίου, με την
ελπίδα της ΑΕΚ να έχει έρθει ως τότε το έγγραφο έκδοσης του Μάκη Ψωμιάδη
από τη γειτονική χώρα στην Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442