Σε διαίτα υποχρεώνει τους υπέρβαρους οδηγούς εταιρεία λεωφορείων στην Τασμανία
Υποχρεωτικό αδυνάτισμα επιβάλλει στους υπέρβαρους οδηγούς της μία εταιρεία λεωφορείων στην Τασμανία. Η εταιρεία Metro ανακοίνωσε στους υπαλλήλους της ότι όσοι υπερβαίνουν το όριο του βάρους που έχει θεσπίσει, θα μετατίθενται σε άλλες υπηρεσίες και θα τους δίνει έξι μήνες να χάσουν τα περιττά κιλά για να επανέλθουν στη θέση τους. Παράλληλα, θα δίνει και ιατρικές συμβουλές στους υπέρβαρους οδηγούς και θα συνεισφέρει οικονομικά να πηγαίνουν και στο γυμναστήριο.
Υποχρεωτικό αδυνάτισμα επιβάλλει στους υπέρβαρους οδηγούς της μία εταιρεία λεωφορείων στην Τασμανία. Μάλιστα, απομάκρυνε έναν οδηγό το βάρος του οποίου ξεπερνούσε τα 130 κιλά.
Πρόκειται για την εταιρία Metro, η οποία ανακοίνωσε στους υπαλλήλους της ότι όσοι υπερβαίνουν το όριο του βάρους που έχει θεσπίσει, θα μετατίθενται σε άλλες υπηρεσίες και θα τους δίνει έξι μήνες να χάσουν τα περιττά κιλά για να επανέλθουν στη θέση τους.
Παράλληλα, θα δίνει και ιατρικές συμβουλές στους υπέρβαρους οδηγούς και θα συνεισφέρει οικονομικά να πηγαίνουν και στο γυμναστήριο.
Αναφερόμενη στο θέμα, η διευθύντρια της εταιρίας είπε ότι δεν πρόκειται μόνο για λόγους υγείας, αλλά και ασφάλειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σαρλίζ Θερόν: Απόλυτη επιζήσασα – Ρισκάρει τα πάντα, επιβιώνει, προκαλεί ίλιγγο στο Μανχάταν
- Θεσσαλονίκη: Μέσα σε λίγες ώρες βεβαιώθηκαν από την Τροχαία 793 παραβάσεις
- «Ο Μάικ Τζέιμς αυτοπροτάθηκε στη Μπαρτσελόνα»
- Εννέα συμφωνίες υπέγραψαν Μητσοτάκης και Μακρόν – Τι περιλαμβάνουν
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παναγιώτης Δουδωνής: Ληστεία μετά φιλοδωρήματος τα νέα μέτρα της κυβέρνησης
- Άγιος Δημήτριος: Με αυτό το μαχαίρι δολοφονήθηκε ο 27χρονος στο Πάρκο Ασυρμάτου

