Προτάσεις Σαββατοκύριακου για Παιδιά & Γονείς
Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο σας έχουμε συγκεντρώσει κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις για να περάσετε όμορφα το διήμερο (17 & 18 Νοεμβρίου). Follow @ingrBook!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»); Βιωματική δραστηριότητα με θέμα: μάζεμα ελιάς και εξαγωγή ελαιόλαδου Η «Χρυσαλίδα» σε συνεργασία με το «Μουσείο Ελληνικής Λαογραφίας» διοργανώνει σε επανάληψη στο «Πολιτιστικό Πάρκο», το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, […]
Βιωματική δραστηριότητα με θέμα: μάζεμα ελιάς και εξαγωγή ελαιόλαδου
Η «Χρυσαλίδα» σε συνεργασία με το «Μουσείο Ελληνικής Λαογραφίας» διοργανώνει σε επανάληψη στο «Πολιτιστικό Πάρκο», το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, την Βιωματική Δράση για όλη την οικογένεια, με θέμα το Μάζεμα της Ελιάς και την Εξαγωγή του Ελαιολάδου.
http://entertainment.in.gr/html/ent/109/ent.136109.asp
.
Επιστήμη ή σενάρια καταστροφής;
Το Ίδρυμα Ευγενίδου παρουσιάζει μια νέα σειρά πειραμάτων και δραστηριοτήτων, με τίτλο: «Επιστήμη ή σενάρια καταστροφής;», κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 3 Νοεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου.
http://entertainment.in.gr/html/ent/556/ent.134556.asp
.
Σπείρα – Σπείρα με σπιρούνια
Τέσσερα θρυλικά παραμύθια σε λυρικό λόγο της Λίνας Νικολακοπούλου και μελοποίηση του Σταμάτη Κραουνάκη, παρουσιάζονται, από Κυριακή 18 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα, στην Παιδική σκηνή «Χελώνα».
http://entertainment.in.gr/html/ent/284/ent.135284.asp
.
«Ο Ουρανός των Αρχαίων» στο Ψηφιακό Πλανητάριο
Το Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου παρουσιάζει μια νέα πλανηταριακή παράσταση «O Oυρανός των Αρχαίων», από 30 Οκτωβρίου.
http://entertainment.in.gr/html/ent/231/ent.134231.asp
.
Όταν η Κόκκινη Κλωστή Χάθηκε στο Μεγάλο Δάσος
Η Φτουξελευτερια, ομάδα κουκλοθεάτρου και αφήγησης παραμυθιών, παρουσιάζει την παράσταση “Όταν η Κόκκινη Κλωστή Χάθηκε στο Μεγάλο Δάσος”, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης , την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, 11:30.
http://entertainment.in.gr/html/ent/975/ent.75975.asp
.
Οι δωρεάν εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Εργαστηρίου Πολιτισμού
Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» αποφάσισε να στηρίξει με δωρεά το «Εργαστήρι Πολιτισμού», το οποίο δημιουργήθηκε από το «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού». Το «Εργαστήρι Πολιτισμού» αποτελεί έναν χώρο για όλα τα παιδιά που προσφέρει πολλές δημιουργικές και ψυχαγωγικές συλλογικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες για τον ελεύθερο χρόνο τους.
http://entertainment.in.gr/html/ent/643/ent.133643.asp
.
Ντοκιμαντέρ, Animation, Φωτοκόμικ για παιδιά και ενήλικες
Το Exile Room παρουσιάζει μια σειρά εργαστηρίων για παιδιά και ενήλικες με κοινό παρονομοναστή την εικόνα. Φωτογραφικές ιστορίες, ντοκιμαντέρ και animation αναμιγνύονται σε ένα χαρμάνι φαντασίας και πραγματικότητας που υπερβαίνει την οικονομική κρίση (βλέπε χαμηλές τιμές) και στοχεύει στην απόλυτη δημιουργία. Σάββατο 3,10,17 & 24 Νοεμβρίου, Κυριακή 4,11,18 & 25 Νοεμβρίου, Σαββατοκύριακα 8,9 & 15,16 Δεκεμβρίου.
http://entertainment.in.gr/html/ent/529/ent.134529.asp
.
Για περισσότερες προτάσεις κάντε κλικ εδώ
Καλό Σαββατοκύριακο και ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με νέες προτάσεις!
Συντάκτης – Πάνος Βασιλάκης
![]()
Κάντε Follow στη σελίδα του Βιβλίου στο Twitter
![]()
Κάντε Like στη σελίδα της Ψυχαγωγίας στο Facebook
- Οι Χούθι χτύπησαν δεξαμενόπλοιο της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα – Πιθανώς και δεύτερο
- Η Boeing ζητά παρέμβαση ΗΠΑ για δάνειο της ΕΕ προς την Airbus
- Ισπανία: Μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται στη χώρα – Εκκενώθηκαν κοινότητες κοντά στη Μαδρίτη
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 23.07.2026]
- Οι Χιτ απέλυσαν τον υπεύθυνο του καναλιού μετά την γκάφα με τον Λεμπρόν


