Σχεδιάζεται σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών για την ενίσχυση της κυβέρνησης
Με στόχο την ενίσχυση της κυβερνητικής συνοχής και τον επανακαθορισμό του ρόλου των τριών κυβερνητικών εταίρων, μετά τις δοκιμασίες που πέρασαν για την ψήφιση του Μνημονίου ΙΙΙ και του προϋπολογισμού, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να συγκαλέσει νέα σύσκεψη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλη, πιθανώς μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Με στόχο την ενίσχυση της κυβερνητικής συνοχής και τον επανακαθορισμό του ρόλου των τριών κυβερνητικών εταίρων, μετά τις δοκιμασίες που πέρασαν για την ψήφιση του Μνημονίου ΙΙΙ και του προϋπολογισμού, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να συγκαλέσει νέα σύσκεψη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών πιθανώς να πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Με φόντο τα σενάρια για επικείμενο ανασχηματισμό, στη διάρκεια της σύσκεψης αναμένεται να αποσαφηνιστεί το επίπεδο εκπροσώπησης του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στο κυβερνητικό σχήμα.
Ο πρωθυπουργός φέρεται ότι θα ζητήσει συμμετοχή των δύο εταίρων με κεντρικά πολιτικά στελέχη τους, ώστε να ενισχυθεί η πολιτική ταυτότητα της κυβέρνησης, ενώ δέχεται εισηγήσεις για συγκρότηση κυβερνητικής επιτροπής στην οποία θα εκπροσωπούνται και οι τρεις εταίροι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κάρμεν Ηλέκτρα: Εncore σαγήνης στο Playboy 30 χρόνια μετά – Ο Prince, η προδοσία, και οι συμβουλές σχέσεων
- Ραπίντ Βιέννης – Παναθηναϊκός 4-1: Κακή εικόνα για τους «πράσινους» στην πρόβα τζενεράλε (vid)
- LIVE: Αγγλία – Αργεντινή
- Μαρινάκης στη Λίγκα: «Δεν επιτρέπεται η ΕΠΟ να εκλέξει Πρόεδρο, απαγορεύεται»
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε και ο πατέρας μετά τη σύζυγο και το βρέφος – Πώς συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο
- Η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση του Αλέξη Τσίπρα με τα μέλη της ΕΛΑΣ – Μια διαφορετική πολιτική λειτουργία ξεκινά

