
«Όχι» στη σύγκληση της ΚΟ από Βενιζέλο ώστε να πέσουν οι εσωκομματικοί τόνοι
Στην απόφαση να μην συγκαλέσει τελικά την Κοινοβουλευτική Ομάδα κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με στελέχη του κόμματος τη Δευτέρα. Με την απόφαση αυτή η Ιπποκράτους επιχειρεί να βγουν από την ατζέντα τα εσωκομματικά και η προσοχή να στραφεί στις εξελίξεις μετά τις αποφάσεις του Eurogroup.
Στην απόφαση να μην συγκαλέσει τελικά την Κοινοβουλευτική Ομάδα κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με στελέχη του κόμματος τη Δευτέρα. Με την απόφαση αυτή η Ιπποκράτους επιχειρεί να βγουν από την ατζέντα τα εσωκομματικά και η προσοχή να στραφεί στις εξελίξεις μετά τις αποφάσεις του Eurogroup.
Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκαν δύο διευρυμένης σύνθεσης συνεδριάσεις ΚΤΕ για την Τετάρτη και την Πέμπτη προκειμένου -όπως αναφέρουν τα Νέα– οι βουλευτές να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα του Eurogroup, για το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, όπως επίσης και για την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Στη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα στην Ιπποκράτους, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι σύντομα θα ανακοινώσει τη σύνθεση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου.
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο αλλαγών στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να είπε -σύμφωνα με το Έθνος– ότι «πρέπει να μπουν κανόνες» αλλά τόνισε ότι δεν δέχεται λέξη για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού.
Στόχος της Ιπποκράτους είναι να αποφύγει να ανοίξει ένα θέμα το οποίο θα αναδείξει τις δύο «γραμμές» που καταγράφονται εντός του ΠΑΣΟΚ: Ευρύτερη συμμετοχή στην κυβέρνηση, ίσως με τον Ευ. Βενιζέλο σε θέση αντιπροέδρου, ή αποχώρηση, όπως του έχουν προτείνει διάφορα στελέχη και ο πρόσφατα διαγραμμένος Κώστας Σκανδαλίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές υποχωρούν, ενώ οι αγορές ποντάρουν σε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν αγωνίστρια μέχρι το τέλος
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Η Ουκρανία λέει πως έπληξε πετρελαϊκή εγκατάσταση που εφοδιάζει τη Μόσχα
- Με ανοιχτό πούλμαν στον Πειραιά οι πρωταθλητές Ευρώπης (pics)
- Οι διεθνείς ειρηνευτικές αποστολές σε κίνδυνο – Αιτία, γεωπολιτικές εντάσεις και ελλείψεις χρηματοδότησης
- Euroleague: Υπόκλιση στο λαό του Θρύλου από την Marca και την AS – Η «ηρωική» Ρεάλ και ο «θρίαμβος» του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442