Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνέχιση των κινητοποιήσεων και εκλογές ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Συνέχιση των κινητοποιήσεων και εκλογές ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Λαϊκές κινητοποιήσεις και εκλογές για να ακυρωθούν τα σχέδια της κυβέρνησης και της τρόικας, ζητά με ανακοίνωσή της η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, την επομένη της ψήφισης των μέτρων και του «πιο ακραίου προϋπολογισμού λιτότητας και ύφεσης».

Λαϊκές κινητοποιήσεις και εκλογές για να ακυρωθούν τα σχέδια της κυβέρνησης και της τρόικας, ζητά με ανακοίνωσή της η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Με επίκεντρο την ψήφιση των νέων μέτρων και τις εξελίξεις με την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι πανηγυρίζει την ίδια ώρα που ξεπουλά τον δημόσιο πλούτο και προσδένει τη χώρα στο άρμα Μέρκελ, και δέχεται απανωτά χαστούκια από τους διεθνείς πολιτικούς της φίλους.

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι οι πανηγυρισμοί της θα πάψουν γρήγορα, καθώς η ίδια η σκληρή πραγματικότητα, η οργή, η αγωνιστική διάθεση και κινητοποίηση του λαού μας συντρίβει καθημερινά τα σχέδια της, και θα βάλει τέλος στην πολιτική κοινωνικού κανιβαλισμού, φαυλότητας, κυνισμού, αναξιοπρέπειας και ανευθυνότητας απέναντι στην κοινωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το λαό, με τους αγώνες του, να ακυρώσει τα σχέδια κυβέρνησης και τρόικας, να επιβάλλει -όπως αναφέρει- τη μόνη ειρηνική και δημοκρατική λύση, τις εκλογές και κυβέρνηση της Αριστεράς, καθώς και μια νέα πορεία της χώρας μακριά από μνημόνια καταστροφικής ύφεσης και λιτότητας, με δημοκρατία, αξιοπρέπεια, παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024