Επικρατεί ο Μπορούτ Παχόρ στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Σλοβενία
Ο Σοσιαλδημοκράτης πρώην πρωθυπουργός της Σλοβενίας Μπορούτ Παχόρ έκανε την έκπληξη στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που διεξήχθησαν την Κυριακή στη χώρα, καθώς επικράτησε του απερχόμενου προέδρου Ντανίλο Τουρκ. Σύμφωνα με τα exit poll που μετέδωσαν τα σλοβενικά τηλεοπτικά δίκτυα αμέσως μόλις έκλεισαν οι κάλπες, ο Μπορούτ Παχόρ προηγείται με ποσοστό 42% έναντι 37% του Τουρκ. Ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών θα διεξαχθεί στις 2 Δεκεμβρίου.
Ο Σοσιαλδημοκράτης πρώην πρωθυπουργός της Σλοβενίας Μπορούτ Παχόρ έκανε την έκπληξη στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που διεξήχθησαν την Κυριακή στη χώρα, καθώς επικράτησε του απερχόμενου προέδρου Ντανίλο Τουρκ.
Σύμφωνα με τα exit poll που μετέδωσαν τα σλοβενικά τηλεοπτικά δίκτυα αμέσως μόλις έκλεισαν οι κάλπες, ο Μπορούτ Παχόρ προηγείται με ποσοστό 42% έναντι 37% του Τουρκ.
Ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών θα διεξαχθεί στις 2 Δεκεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Βενεζουέλα: 5.278 οι νεκροί από τους φονικούς σεισμούς
- Θύελλα αντιδράσεων για την πρόθεση τοποθέτησης «υπουργικής» διοίκησης στον ΠΙΣ
- Συνταγή: Κορμός σοκολάτας
- Πού υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για πυρκαγιές την Τρίτη
- Τα ζυμαρικά ή το ρύζι είναι η ιδανική επιλογή για το στομάχι;
- Καιρός: Συνεχίζεται η επέλαση του καύσωνα την Τρίτη – Έως τους 41 βαθμούς η θερμοκρασία
