Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προπονήθηκε αλλά το Σάββατο κληρώνει για Μανωλά

Προπονήθηκε αλλά το Σάββατο κληρώνει για Μανωλά

O Κώστας Μανωλάς ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού, ενώ αγωνίστηκε και στο δίτερμα, δείχνοντας να ξεπερνά το αιμάτωμα στο πόδι από το ματς με την Μονπελιέ. Ωστόσο η συμμετοχή του στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα αποφασιστεί το Σάββατο από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Με μια πρωϊνή προπόνηση, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμσσία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν και διπλό και έκαναν και ασκήσεις επάνω στις στημένες φάσεις.

Σε ό,τι αφορά στον Κώστα Μανωλά (αιμάτωμα στο πόδι από το ματς με την Μονπελιέ), ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ αγωνίστηκε και στο δίτερμα.

Ο 21χρονος στόπερ κατά τη διάρκεια του προγράμματος αισθανόταν κάποια «τσιμπήματα» στο σημείο που έχει χτυπήσει και ως εκ τούτου το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι θα αποφασιστεί αύριο από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Πάμπλο Κοντρέρας έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, με τρέξιμο και μπάλα. Από την πλευρά του, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε το δικό του αερόβιο πρόγραμμα.

Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 10:30.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024