Σε Αλεξανδρούπολη και Βραχάτι ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής
Η «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών ανοίγει την Παρασκευή με δύο σημαντικές αναμετρήσεις, στην Αλεξανδρούπολη και το Βραχάτι, και θα κλείσει το Σάββατο με ισάριθμές, καθώς οι αγώνες Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Νίκη Αιγινίου-Μίλωνας αναβλήθηκαν.
Η «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών ανοίγει την Παρασκευή με δύο σημαντικές αναμετρήσεις, στην Αλεξανδρούπολη και το Βραχάτι, και θα κλείσει το Σάββατο με ισάριθμές, καθώς οι αγώνες Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Νίκη Αιγινίου-Μίλωνας αναβλήθηκαν.
Την Παρασκευή, λοιπόν, ο Εθνικός θα φιλοξενήσει τον περυσινό φιναλίστ του πρωταθλήματος, Φοίνικα Σύρου, ενώ ο Παμβοχαϊκός θα υποδεχθεί τον πρωταθλητή Ηρακλή, που έκανε την πρώτη νίκη του την προηγούμενη αγωνιστική.
Το ντέρμπι, όμως, θα διεξαχθεί το Σάββατο στη Μίκρα, όπου ο Άρης απειλεί τη μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Ολυμπιακό. Λίγη ώρα αργότερα, στο «Ζηρίνειο», η Κηφισιά θα παίξει με τη Λαμία στοχεύοντας στο τρίποντο που θα της επιτρέψει να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της κατάταξης.
Το πρόγραμμα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/11/2012
19:00 Βόχα Παμβοχαϊκός-Ηρακλής (Ονόπας, Κυριοπούλου)
19:00 Αλεξανδρούπολη Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Φοίνικας Σύρου (Θεμελής, Μπαντιανίδης)
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/11/2012
17:00 Μίκρα Άρης-Ολυμπιακός (Δεληκωστίδης, Βασιλειάδης)
18:30 Ζηρίνειο ΑΟ Κηφισιάς-Λαμία (Καραμπέτσος, Κουτσούλας)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αποχώρησε από τη Μονακό, ανακοινώθηκε από τη Ντουμπάι BC ο Έλι Οκόμπο (pic)
- Σεισμός 7,3 Ρίχτερ στο Μεξικό – Προειδοποίηση για τσουνάμι
- Γερουλάνος για το σποτ του ΠΑΣΟΚ για την ενέργεια: «Δεν θα ακούσετε ποτέ την κυβέρνηση να μιλάει για αυτά. Μιλάμε όμως εμείς»
- Θεσσαλονίκη: Πώς δρούσε η σπείρα τοκογλύφων που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. – Τέσσερις συλλήψεις
- Ο Μακρόν λέει στους Γάλλους να μην εμπιστεύονται τις δημοσκοπήσεις – Προβλέπουν νίκη της Λεπέν στις προεδρικές
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids

