Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2013 θα λάβει χώρα σε έξι πόλεις της Βραζιλίας, παρά τις καθυστερήσεις στην κατασκευή των σταδίων, όπως ανακοίνωσαν σήμερα η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά και η FIFA. Η πρωτεύουσα Μπραζίλια και άλλες πέντε πόλεις (Ρίο ντε Τζανέιρο, Μπέλο Οριζόντε, Φορταλέζα, Ρεσίφε και Σαλβαντόρ) θα «φιλοξενήσουν» αγώνες της διοργάνωσης, την ώρα που ο εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, Βάλτερ Ντε Γκρεγκόριο, απηύθυνε προειδοποίηση ότι η Βραζιλία έχει φτάσει σε ένα «σημείο χωρίς επιστροφή». Ο Ντε Γκρεγκόριο τόνισε ότι οι άνθρωποι της FIFA είναι χαρούμενοι με την πρόοδο που σημειώνεται, ωστόσο έκανε λόγο και για μια τεράστια πρόκληση, καθώς μόνο τα γήπεδα σε Μπέλο Οριζόντε και Φορταλέζα θα είναι έτοιμα -σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα- στο τέλος του έτους, δηλαδή έξι μήνες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.
Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2013 θα διεξαχθεί το διάστημα 15-30 Ιουνίου και θα αποτελέσει την «πρόβα τζενεράλε» των διοργανωτών ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Η κλήρωση της φάσης των ομίλων θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου στο Σάο Πάουλο. Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος, εκτός της «οικοδέσποινας» Βραζιλίας, η πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία και οι πρωταθλητές των έξι συνομοσπονδιών της FIFA: η Ιταλία (ως δευτεραθλήτρια Ευρώπης, καθώς κάτοχος του τίτλου είναι η Ισπανία), η Ουρουγουάη, το Μεξικό, η Ιαπωνία, καθώς η πρωταθλήτρια Αφρικής του 2013.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.